BNPP

Het klankbord

Ondertitel:
mededelingenblad voor de Hervormde Gemeenten in Zuid-Beveland West
Categorie:
III
Verschenen:
jan. 1960-13 nov. 1993 (1, nr. 1-34, nr. 22)
Eigenaar:
-
Uitgever:
Sub-Ring Borssele van de Nederlandse Hervormde Kerk en de Hervormde gemeente van 's-Heer Arendskerke
Drukker:
fa. De Lange, Goes en Herselman, Kapelle-Biezelinge
12 jan. 1961 (2, nr. 1): Herselman, Kapelle-Biezelinge
15 jan. 1977 (18, nr. 1): Drukkerij De Phoenix BV, Goes
27 jan. 1980 (21, nr. 2): Verenigde Drukkerijen Pieters-Phoenix, Goes
30 mrt. 1985 (26, nr. 7): Drukkerij Phoenix-Pitman, Goes
19 mrt. 1988 (29, nr. 6): Pitman BV, Goes
9 jan. 1993 (34, nr. 1): Drukkerij Driedijk, Heinkenszand
Plaats van Uitgave:
Kapelle-Biezelinge
15 jan. 1977 (18, nr. 1): Goes
9 jan. 1993 (34, nr. 1): Heinkenszand
Frequentie:
1 x p/2w
Omvang:
II
Formaat:
C
12 nov. 1983 (24, nr. 23): D
Oplage:
-
Prijzen:
vrijwillige bijdragen
Foto's:
incidenteel
Tekeningen:
-
Redactie:
G.J.T. van Dijk(eindredacteur): 26 mrt. 1960-29 dec. 1960 (1, nr. 6-1, nr. 26)
C.J. Amesz (eindredacteur): 12 jan. 1961-19 jul. 1962 (2, nr. 1-3, nr. 15)
D.R. Jonker (eindredacteur): 2 aug. 1962-6 mei 1965 (3, nr. 16-6, nr. 10)
R. Holwarda (eindredacteur): 20 mei 1965-4 mei 1967 (6, nr. 11-8, nr. 9)
W. Lourens (eindredacteur): 18 mei 1967-9 jun. 1973 (8, nr. 10-14, nr. 12)
A.J. Overbeeke (eindredacteur): 23 jun. 1973-30 mrt. 1974 (14, nr. 13-15, nr.7)
M.G. Bergkotte (eindredacteur): 30 mrt. 1974-16 jun. 1979 (15, nr. 7-20, nr.12)
J. v.d. Linden (eindredacteur): 30 jun. 1979-30 mei 1981 (20, nr. 13-22, nr. 11)
A.W. Zegwaard (eindredacteur): 13 jun. 1981-18 sep. 1982 (22, nr. 12-23, nr.19)
H.W. v.d. Linden (eindredacteur): 2 okt. 1982-16 okt. 1982 (23, nr. 20-23, nr. 21)
G. Minnaard (eindredacteur): 30 okt. 1982-23 dec. 1992 (23, nr. 22-33, nr. 25)
E. Rietveld (eindredacteur): 9 jan. 1993-13 nov. 1993 (34, nr. 1-34, nr. 22)
Medewerkers:
de predikanten van de Nederlandse Hervormde gemeente 's-Heer Arendskerke en de sub-ring Borssele
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
sgm Ringblad Goes en va `Schakels'
Autopsie:
PBZ: 26 mrt. 1960-13 nov. 1993 (1, nr. 6-34, nr. 22)
ontbreekt jan.-mrt. 1960 (1, nr. 1-5)
17 sep. 1970 (11, nr. 19)
15 okt. 1970 (11, nr. 21)
18 aug. 1973 (14, nr. 17)
22 jun. & 12 okt. 1974 (15, nr. 13 en 21)
5 jan. 1975 (16, nr. 1)
2 jul. en 30 jul. 1977 (18, nr. 13 en 15)
5 aug. 1989 (30, nr. 16)
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-