BNPP

Kerk en theologie

Ondertitel:
-
Categorie:
III/wetenschap
Verschenen:
1950-heden=1995 (1-46 )
Eigenaar:
Nederlands Hervormde Kerk
Uitgever:
H. Veenman & zonen, Wageningen
1971 (22): Boekencentrum NV 's-Gravenhage
1991 (42): Boekencentrum, Zoetermeer
Drukker:
H. Veenman & zonen, Wageningen
1971 (22): Boekencentrum NV 's-Gravenhage
1991 (42): Boekencentrum, Zoetermeer
Plaats van Uitgave:
Wageningen
1971 (22): 's-Gravenhage
1991 (42): Zoetermeer
Frequentie:
4 x p/j
Omvang:
II
1962 (13): III
1966 (17): IV
1972 (23): III
1991 (42): IV
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
1976 (27): 42,00 p/j, studenten 35,50 p/j
1978 (29): 52,00 p/j
1987 (38): losse nummers 16,50
1990 (41): 81,00 p/j, studenten, werkende jongeren en C.J.P. houders 65,00 p/j, losse nummers 22,50/25,00
Foto's:
-
Tekeningen:
-
Redactie:
Th.L. Haitjema: 1950-1971 (1-22)
A.J. Bronkhorst: 1950-1994 (1-45)
A.F.N. Lekkerkerker: 1950-1972 (1-23)
G.C. van Niftrik: 1950-1972 (1-23)
A.A. Spijkerboer: 1973-heden (24-46)
H.B. Weijland: 1985-heden (36-46)
A. Vos: 1985-1991 (36-42)
C.P. van Andel Azn: 1970-heden (21-46)
J.A.B. Jongeneel: 1981-1992 (32-43)
E. Emmen: 1950-1958 (1-29)
A.A. van Ruler: 1950-1970 (1-21)
H. Schroten: 1950-1970 (1-21)
A. van Selms: 1950-1984 (1-35)
L.D. Terlaak Poot: 1950-1971 (1-22)
W.J. de Wilde: 1950-1961 (1-12)
Otto Weber: 1955-1966 (6-17)
K.H. Miskotte: 1962-1975 (13-26)
J.A. van Nie: 1962-1965 (13-16)
G.J. Streeder: 1962-1966 (13-17)
Heiko A. Oberman: 1962-heden (13-42)
Hermannus Obendiek: 1951-1954 (2-5)
G. de Ru: 1969-1992 (20-43)
A.S. van der Woude: 1969-1992 (20-43)
W. Nijenhuis: 1970-1993 (21-44)
H.M. de Knijff: 1973-heden (24-46)
A. Geense: 1973- 1993 (24-44)
G.W. Marchal: 1985-heden (36-42)
J.N. Bremmer: okt. 1990-heden (41-46)
T. Baarda: 1991-heden (42-46)
M.J.G. van der Velden: 1991-heden (42-46)
W.J. v. Asselt: 1994-heden (45-46)
J.J. v.d. Brom: 1994-heden (45-46
Medewerkers:
R.B. Evenhuis: 1950-1958 (1-9)
J. Ch. Kromsigt: 1950-1957 (1-8)
K. H. Miskotte: 1950- 1961 (1-12)
J.A. van Nie: 1950-1961 (1-12)
G. Oorthuys: 1950-1955 (1-6)
G.J. Streeder: 1950-1961 (1-12)
vanaf 1962 (13) worden de namen van medewerkers niet meer genoemd
Speciale nummers:
1995 (46, nr. 4): Plaats van Hebreeuws, Grieks en Latijn in het theologisch hoger onderwijs
Bibliografische gegevens:
vv: Onder Eigen Vaandel. Driemaandelijks theologisch tijdschrift 1926-1942
in het algemeen bieden de (ingebonden) jaargangen slechts één colofon per jaar
Autopsie:
RUU: 1950-1995 (1-46)
VUA: 1990 (41)
1991 (42)
1992 (43)
1993 (44)
1994 (45)
1995 (46)
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-