BNPP

Kerkbode

Ondertitel:
weekblad voor Hervormd Schouwen-Duivenland
18 okt. 1996 (18, nr. 2632): weekblad voor Hervormde en SOW gemeenten op Schouwen-Duivenland
Categorie:
III/kerkblad
Verschenen:
8 juli 1966-heden=3 okt. 2003 (nr. 1071-81, nr. 2987)
Eigenaar:
-
Uitgever:
Lakenman & Ochtman, Zierikzee
Drukker:
Lakenman & Ochtman, Zierikzee
Plaats van Uitgave:
Zierikzee
Frequentie:
1x p/w
Omvang:
III
Formaat:
C
Oplage:
13 nov. 1987 (65, nr. 2171): 2500
Prijzen:
-
Foto's:
ja
Tekeningen:
-
Redactie:
R. Oort: 8 juli 1966-16 sep. 1966 (nr. 1071-nr. 1081)
M.G. Westerhof: 8 juli 1966-9 jan. 1970 (nr. 1071-nr. 1254)
G. Zonneveld (eindredacteur): 8 juli 1966-24 feb. 1967 (nr. 1071- nr. 1104)
N.J. Flink: 9 dec. 1966-24 feb. 1967 (nr. 1093-nr. 1104)
J.B. Assendorp: 3 mrt. 1967-10 okt. 1969 (nr. 1105-nr. 1241)
N.J. Flink (eindredacteur): 3 mrt. 1967-16 aug. 1968 (nr. 1105-nr. 1181)
G.J. Wirtz (eindredacteur): 23 aug. 1968-20 nov. 1981 (nr. 1182-59, nr. 1865)
J.A. de Graaf: 17 okt. 1969-23 juli 1971 (nr. 1242-nr. 1332)
H. Ommering: 16 jan. 1970-29 okt. 1971 (nr. 1255-nr. 1347)
A.A. van Leeuwen: 5 nov. 1971-20 apr. 1979 (nr. 1348-nr. 1733)
J.A.J. Seeleman: 27 apr. 1979-6 mrt. 1981 (nr. 1734-nr. 1828)
C.L. de Rooy: 13 mrt. 1981-22 jan. 1982 (59, nr. 1829-60, nr. 1873)
Chr. van der Valk: 13 mrt. 1981-22 jan. 1982 (59, nr. 1829-60, nr. 1873)
C.L. de Rooy (eindredacteur): 29 jan. 1982- 25 apr. 1986 (60, nr. 1874-64, nr. 2091)
De ringpredikanten: 29 jan. 1982-3 okt. 2003 (60, nr. 1874-81, nr. 2987)
D. Schneider: 2 mei 1986-31 okt. 1986 (64, nr. 2092-65, nr. 2118)
D.R. Jonker: 2 mei 1986-27 mrt. 1987 (64, nr. 2092-65, nr. 2138)
C. Bregman (eindredacteur): 3 apr. 1987-2 juni 1989 (65, nr. 2139-67, nr. 2250) en 7 juli 1989-21 sep. 1990 (67, nr. 2255-68, nr. 2317)
R.J. ten Have (eindredacteur): 9 juni 1989-30 juni 1989 (67, nr. 2251-67, nr. 2254)
N. de Boo (eindredacteur): 28 sep. 1990-29 apr. 1994 (68, nr. 2318-72, nr. 2503)
D.H. Stap (eindredacteur): 6 mei 1994-2 sep. 1994 (72, nr. 2504-72, nr. 2521) en 11 nov. 1994-2 dec. 1994 (72, nr. 2531-73, nr. 2534)
H.J. Buijs (eindredacteur): 9 sep. 1994-4 nov. 1994 (72, nr. 2522-72, nr. 2530) en 9 dec. 1994-9 juni 1995 (73, nr. 2535-73, nr. 2561) en 6 sep. 1996-30 mei 1997 (74, nr. 2626-74, nr. 2625) en 27 juni 1997-22 jan. 1999 (75, nr. 2667-77, nr. 2747)
J. Smit (redactie-secretaris): 30 sep. 1994-21 nov. 1997 (72, nr. 2525-75, nr. 2688)
J. Knoop (eindredacteur): 3 mei 1996-12 juli 1996 (74, nr. 2608-74, nr. 2618)
H.J. Boer (eindredacteur): 17 juli 1996-30 aug. 1996 (74, nr. 2619-74, nr. 2625)
J. de Haan (eindredacteur): 6 juni 1997-20 juni 1997 (75, nr. 2664-75, nr. 2666)
L.H. Kansen-Brasz (secretaris): 28 nov. 1997-18 mei 2001 (76, nr. 2689-79, nr. 2866)
G. Klein (eindredacteur): 29 jan. 1999-18 mei 2001 (77, nr. 2748-79, nr. 2866)
E. Schipper (eindredacteur): 25 mei 2001-3 okt. 2003 (79, nr. 2867-81, nr. 2987)
G. Klein (secretaris): 25 mei 2001-3 okt. 2003 (79, nr. 2867-81, nr. 2987)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
11 aug. 1972 (nr. 1388): kerkbode in het goud (50 jr)
Bibliografische gegevens:
vv: Hervormd Kerkblad voor het eiland Schouwen-Duivenland
Autopsie:
PBZ: 8 juli 1966-3 okt. 2003 (nr. 1071-81, nr. 2987)
ontbreekt: 31 juli 1970 (nr. 1283)
20 nov. 1970 (nr. 1298)
12 okt. 1973 (nr. 1449)
3 en 10 jan. 1975 (nr. 1511 en nr. 1512)
2 jan. 1976 (nr. 1564), 13 jan. 1995 (73, nr. 2539)
14 en 21 juli 2000 (78, nr. 2823, 2824)
3 en 17 aug. 2001 (79, nr. 2877, 2879)
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-