BNPP

Administratie en Beheer

Ondertitel:
Contact-orgaan ten dienste van de Commissies van Administratie en Beheer der Gereformeerde Kerken in Nederland
mrt. 1968 (17, nr. 1): Contact-orgaan van het landelijk verband van de commissies van beheer der Gereformeerde Kerken in Nederland
jan. 1976 (25, nr. 1): Contact-orgaan van het landelijk verband van de commissies van beheer van Gereformeerde Kerken in Nederland
jan. 1981 (31, nr. 1): Contact-orgaan van het landelijk verband van de commissies van beheer van de Gereformeerde Kerken in Nederland
jan. 1992 (42, nr. 1): Maandblad van het Landelijk Verband van de commissies van beheer der Gereformeerde Kerken in Nederland
Categorie:
III/organisatie
Verschenen:
mrt. 1952-dec. 2000 (1, nr. 1-50, nr. 11)
Eigenaar:
J.B. van den Brink en Co., Zutphen
mrt. 1968 (17, nr. 1): Landelijk verband van de commissies van beheer der Gereformeerde Kerken in Nederland
Uitgever:
J.B. van den Brink en Co., Zutphen
mrt. 1970 (19, nr. 3): J.B. van den Brink en Co, Lochem
apr. 1972 (21, nr. 4): BV Uitgeverij J.B. van den Brink en Co, Lochem
jan. 1993 (43, nr. 1): Uitgeversmaatschappij J.H. Kok, Kampen
Drukker:
-
Plaats van Uitgave:
Zutphen
mrt.1970 (19, nr. 3): Lochem
jan. 1993 (43, nr. 1): Kampen
Frequentie:
1 x p/m
1997 (47): 11 x p/j (juli/aug = 1 nummer)
Omvang:
II
mrt. 1956 (5, nr. 1): III
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
3,60 p/j
mrt. 1964 (13, nr. 1): 4,00 p/j
mrt. 1968 (17, nr. 1): 5,00 p/j
dec. 1972 (21, nr. 11): 10,00 p/j
jan. 1977 (26, nr. 1): 15,25 p/j
jan. 1982 (31, nr. 1): 20,90 p/j
jan. 1987 (37, nr. 1): 25,50 p/j
jan. 1992 (42, nr. 1): 30,00 p/j
jan. 1997 (47, nr. 1): 37,50 p/j
jan. 2000 (50, nr. 1): 42,50 p/j
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
F. Hinlopen: mrt. 1952-sep. 1953 (1, nr. 1-2, nr. 7)
H.B. Visser: (eindredacteur): mrt. 1952- juli/aug. 1953 (1, nr. 1-2, nr. 5/6)
H.J. de Vries: mrt. 1952-dec. 1953 (1, nr.1-2, nr. 10)
F. Hinlopen (eindredacteur): sep. 1953-feb. 1968 (2, nr. 7-16, nr. 12)
F. Hinlopen: mrt.-apr. 1968 (17, nr.1-17, nr. 2)
C.H. van den Berg: nov. 1953-apr. 1967 (2, nr. 9-16, nr. 2)
P. Siebesma: nov. 1953-apr. 1967 (2, nr. 9-16, nr. 2)
D.J. van der Meer: juni 1957-sep. 1959 (6, nr. 4-8, nr. 7) en mei 1961-mei 1971 (10, nr. 3-20, nr. 5)
D.J. van der Meer (eindredacteur): mrt. 1968-juli/aug. 1970 (17, nr. 1-19, nr. 7)
E.J. Rotshuizen: juni 1960-dec. 1960 (9, nr. 4-9, nr. 10)
dagelijks bestuur van het landelijk verband van commissies van beheer: mei 1967 (16, nr. 3)
J. Kruithof: mei 1967-mrt. 1968 (16, nr. 3-17, nr. 1)
L. Vuyk: mei 1968-okt. 1975 (17, nr. 3-24, nr. 9)
W. la Roi: mei 1968-okt. 1969 (17, nr.3-18, nr. 7) en apr. 1970-juli/aug. 1970 (19, nr. 4-19, nr. 7) en jan. 1975-juli/aug. 1977 (24, nr. 1-26, nr. 7)
W. la Roi (eindredacteur): sep. 1970-dec. 1974 (19, nr. 8-23, nr. 12): J. Vaatstra: apr. 1970-dec. 1974 (19, nr. 4-23, nr. 12)
J. Vaatstra (eindredacteur): jan. 1975-nov. 1990 (24, nr. 1-40, nr. 11)
H.A. Bruning: jan. 1975-juni 1980 (24, nr. 1-29, nr. 6)
C.L. van Atten: sep. 1977-dec. 1988 (26, nr. 8-38, nr. 11)
C. van Meeuwen: juli/aug. 1982-okt. 1985 (31, nr. 7-34, nr. 9)
C.L. Dekker: jan. 1987-dec. 1991 (37, nr. 1-41, nr. 12)
L.A. van Rij: apr. 1988-dec. 1991 (38, nr. 4-41, nr. 12)
P. Kleinendorst: apr. 1992-apr. 1995 (42, nr. 4-45, nr. 4)
P.J. van der Stoel: apr.1992- dec. 1992 (42, nr. 4-12)
Th.J. Leene: jan. 1993-dec. 2000 (43, nr. 1-50, nr. 11)
P.J. van der Stoel (eindredacteur): jan. 1993-dec. 2000 (43, nr. 1-50, nr. 11)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
apr. 1972, 21: extra nr. jubileum 1952-1972
Bibliografische gegevens:
dec. 2000 (50, nr. 11): sgm De Kerkvoogdij en va Kerkbeheer
Autopsie:
UBVU: 1952-dec. 1982 (1, nr. 1-31, nr. 12)
ontbreekt: juli 1952-aug. 1952 (1, nr. 5-1, nr. 6)
Rijksarchief Utrecht: jan. 1983-dec. 1992 (32, nr. 1-42, nr. 11)
ontbreekt: dec. 1983-mei 1985 (32, nr. 11-34, nr. 5)
feb. 1987-dec. 1987 (37, nr. 2-37, nr. 11)
Archief Kerkelijk Centrum van de GKN: jan. 1993-dec. 1997 (43, nr. 1-47, nr. 11)
ontbreekt: dec. 1993 (43, nr. 12)
KB: jan. 1996-dec. 2000 (46, nr. 1-50, nr. 11)
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-