BNPP

Gezond Gezin

Ondertitel:
uitgave van de protestantse stichting ter bevordering van verantwoorde gezinsvorming
jan. 1979 (18, nr. 1): maandblad over relaties en sexualiteit
Categorie:
VI/opinie
Verschenen:
feb. 1962-dec. 1978 (1, nr. 1-17, nr. 12)
Eigenaar:
Protestantse Stichting voor Verantwoorde Gezinsvorming (PSVG)
Uitgever:
NV Drukkerij v/h La Rivière en Voorhoeve, 's-Gravenhage
Drukker:
NV Drukkerij v/h La Rivière en Voorhoeve, 's-Gravenhage
jan. 1969 (8, nr. 1): Semper Avanti, Den Haag
jan.1975 (14, nr. 1): Samson-Sijthoff, Leiden
feb. 1976 (15, nr. 2): Samson-Sijthoff grafische bedrijven BV, Alphen a/d Rijn
Plaats van Uitgave:
's-Gravenhage
Frequentie:
1 x p/2m
jan. 1967 (6, nr. 1): 1 x p/m
Omvang:
I
jan. 1966 (5, nr. 1): II
jan. 1967 (6, nr. 1): III
Formaat:
A
Oplage:
juli/aug. 1966 (5, nr. 4): 20000
Prijzen:
binnenland 2,50 p/j, buitenland 3,50 p/j
nov./dec. 1965 (4, nr. 6): binnenland 4,80 p/j, buitenland 6,20 p/j
jan. 1970 (9, nr. 1): binnenland 9,00 p/j, buitenland 10,50 p/j
jan. 1975 (14, nr. 1): binnenland 12,50 p/j, buitenland 14,50 p/j, losse nummers 1,75
jan. 1978 (17, nr. 1): binnenland 22,00 p/j, buitenland 27,00 p/j, losse nummers 2,50
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
C. Blankenstijn (eindredacteur): feb. 1962-feb. 1977 (1, nr. 1-16, nr. 2)
P.J.F. Dupuis: feb. 1962-dec. 1978 (1, nr. 1-17, nr. 12)
B. Rietveld: feb. 1962-mei 1969 (1, nr. 1-8, nr. 5)
W. Bakker: jan. 1964-apr. 1974 (3, nr. 1-13, nr. 4)
J.W. Jongendijk: juli/aug. 1965-juli/aug. 1966 (4, nr. 4-5, nr. 4) W.F. Gerardts: sep./okt. 1966-apr. 1971 (5, nr. 5-10, nr. 4)
C. v.d. Plas-Korenhoff: feb. 1967-dec. 1978 (6, nr. 2-17, nr. 12)
G.C.M. de Bruyn: mrt. 1969-mrt. 1970 (8, nr. 3-9, nr. 3)
H. Jansen: apr. 1971-juni 1978 (10, nr. 4-17, nr. 6)
A. v.d. Beld: okt. 1971-dec. 1978 (10, nr. 10-17, nr. 12)
J. Lievense: nov. 1972-dec. 1978 (11, nr. 11-17, nr. 12)
J. Hagendoorn: nov. 1972-dec. 1978 (11, nr. 11-17, nr. 12)
A. Mol: dec. 1974-nov. 1976 (13, nr. 12-15, nr. 11)
H.J. Lugtigheid: jan. 1976-dec. 1978 (15, nr. 1-17, nr. 12)
A. de Groot: apr. 1978-juni 1978 (17, nr. 4-17, nr. 6)
A. de Groot (eindredacteur): juli 1978-dec. 1978 (17, nr. 7-17, nr. 12)
K.D. van Kampen: apr. 1978-dec. 1978 (17, nr. 4-17, nr. 12)
H. te Winkel-Komijn: apr. 1978-dec. 1978 (17, nr. 4-17, nr. 12)
Medewerkers:
data van de periode van medewerking zijn niet altijd zeker: N. Beets: feb. 1962-nov. 1964 (1, nr. 1-3, nr. 6)
F. Bloemhof: feb. 1962-jan. 1967 (1, nr. 1-7, nr. 1)
G. Brillenburg Wurth: feb. 1962-nov. 1963 (1, nr. 1-2, nr. 6)
A.C. Drogendijk: feb. 1962-juli/aug. 1970 (1, nr. 1-9, nr. 7)
B. Chr. Hamer: feb. 1962-jan. 1964 (1, nr. 1-3, nr. 1)
M.J. Heering: feb. 1962-sep. 1974 (1, nr. 1-13, nr. 8)
H. v. Holk-Meyer: feb. 1962-sep. 1974 (1, nr. 1-13, nr. 8)
R. Hornstra: feb. 1962-jan. 1973 (1, nr. 1-12, nr. 1 )
A. Keilson: feb. 1962-jan. 1976 (1, nr. 1-15, nr. 1)
J. Janssens: feb. 1962-feb. 1970 (1, nr. 1-9, nr. 2)
P. Jonges: feb. 1962-apr. 1976 (1, nr. 1-15, nr. 4)
C. Riemers: feb. 1962-sep. 1967 (1, nr. 1-6, nr. 8)
C.D. Saal: feb. 1962-jan. 1973 (1, nr. 1-12, nr. 1)
W. Timmermans: feb. 1962-jan. 1973 (1, nr. 1-13, nr. 1)
H.R. Wijngaarden: feb. 1962-jan. 1973 (1, nr. 1-13, nr. 1)
A. Dronkers: mrt. 1964-nov. 1970 (3, nr. 2-9, nr. 10)
H. Willemsen: nov. 1964-mrt. 1969 (3, nr. 6-8, nr. 3)
A.B. Lam: jan. 1969-nov. 1970 (8, nr. 1-9, nr. 10)
P.J. Roscam Abbing: feb. 1962-mrt. 1969 (1, nr. 1-8, nr. 3)
R. Kaptein: jan. 1965-juni 1978 (4, nr. 1-17, nr. 6)
J. de Wit: nov./dec. 1965-mrt. 1969 (4, nr. 6-8, nr. 3)
B. Rietveld: juni 1969-jan. 1971 (8, nr. 6-10, nr. 1)
W.F. Geradts: mei 1971-juni 1978 (10, nr. 5-17, nr. 6)
J. Hagendoorn: nov. 1972-juni 1978 (11, nr. 11-17, nr. 6)
J. Lievense: nov. 1972-juni 1978 (11, nr. 11-17, nr. 6)
J.P.A. Zuidgeest: juni 1973-juni 1978 (12, nr. 6-17, nr. 6)
W. Bakker: mei 1974-juni 1978 (13, nr. 4-17, nr. 6)
H.J. Lugtigheid: jan. 1976-mrt. 1976 (15, nr. 1-15, nr. 3)
A. Mol: dec. 1976-juni 1978 (15, nr. 12-17, nr. 6)
C. Blankestijn: mrt. 1977-dec. 1977 (16, nr. 3-16, nr. 12)
H. Jansen: nov. 1977-dec. 1977 (16, nr. 11-16, nr. 12)
Speciale nummers:
mrt. 1969 (8, nr. 3): Kind en sex voor 3 tot 13 jaar
okt. 1969 (8, nr. 9): Abortus
mrt. 1970 (9, nr. 3): Echtscheiding
okt. 1970 (9, nr. 9): Sexuele opvoeding anno 1970
feb. 1971 (10, nr. 2): Abortus
juni 1971 (10, nr. ?): Tiener sex
nov. 1971 (10, nr. 11): Ontrouw
mei 1972 (11, nr. 5): Leven met de dood
sep. 1972 (11, nr. 9): Kunstmatige bevruchting
Bibliografische gegevens:
va: G.G: maandblad over relaties en sexualiteit met doorlopende (jaargang)nummertelling
Autopsie:
UBVU: feb. 1962-dec. 1978 (1, nr. 1-17 nr. 12)
ontbreekt: jan. 1968-dec. 1968 (7, nr. 1-7, nr. 12)
sep. 1973 (12, nr. 9)
feb. 1974-dec. 1974 (13, nr. 2-13, nr. 12)
1975 (14)
1977 (16): RUU: jan. 1974-dec. 1974 (13, nr. 1-13, nr. 12): KUN: jan. 1975-dec. 1978 (14, nr. 1-17, nr. 12):
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-