BNPP

Hervormd Kerkblad voor Noord-Beveland

Ondertitel:
-
Categorie:
III/kerkblad
Verschenen:
26 juli 1945-16 feb. 1967 (nr. 1-nr. 606)
Eigenaar:
Hervormde Gemeenten van Colijnsplaat, Kamperland, Kats, Kortgene, Wissenkerke en Geersdijk
Uitgever:
Hervormde Gemeenten van Colijnsplaat, Kamperland, Kats, Kortgene, Wissenkerke en Geersdijk
Drukker:
drukkerij Markusse, Wissenkerke
Plaats van Uitgave:
Wissenkerke
9 feb. 1950 (nr. 194): Kortgene
15 okt. 1959 (nr. 422): Kats
3 nov. 1960 (nr. 448): Wissenkerke
6 juli 1961 (nr. 463): Kats
1 feb. 1962 (nr. 476): Wissenkerke
Frequentie:
1 x p/2w
10 jan. 1946 (nr. 13): 1 x p/w
9 feb. 1950 (nr. 194): 1 x p/2w
Omvang:
II
10 jan. 1946 (nr. 13): III
9 feb. 1950 (nr. 194): II
Formaat:
B
9 feb. 1950 (nr. 194): C
Oplage:
-
Prijzen:
2,00 p/j
9 feb. 1950 (nr. 194): 2,60 p/j
1 mrt. 1956 (nr. 337): 3,00 p/j: 24 sep. 1964 (nr. 550): 3,50 p/j
8 sep. 1966 (nr. 595): 5,50 p/j
Foto's:
-
Tekeningen:
-
Redactie:
Hervormde predikanten van het eiland: 26 juli 1945-26 jan. 1950 (nr. 1-nr. 193)
J. de Boo: 16 okt. 1952-9 apr. 1964 (nr. 259-nr. 539)
H.L. Boonstra: 10 aug. 1950-6 mrt. 1958 (nr. 207-nr. 385)
G. van Schuppen (eindredacteur): 9 feb. 1950-17 sep. 1959 (nr. 194-nr. 420)
J. Ligthart Schenk: 16 okt. 1952-18 jan. 1962 (nr. 259-nr. 475)
C.J. Louwerse: 16 okt. 1952- 28 apr. 1960 (nr. 259-nr. 436)
P. Hoogstrate: 16 okt. 1952-1 apr. 1954 (nr. 259-nr. 293)
D. Morreau: 9 feb. 1950-1 okt. 1959 (nr. 194-nr. 421) en 12 mei 1960-22 juni 1960 (nr. 437-nr. 462)
D. Morreau (eindredacteur): 15 okt. 1959-28 apr. 1960 (nr. 422-nr. 436) en 6 juli 1961-26 okt. 1962 (nr. 463-nr. 470)
A. Postma: 9 feb. 1950-21 mrt. 1963 (nr. 194-nr. 513)
W.S.H. van Dalen: 9 feb. 1950-2 dec. 1954 (nr. 194-nr. 307)
F.J. Veldman: 23 dec. 1954-28 apr. 1960 (nr. 308-nr. 436)
Th. Wiskerke: 16 okt. 1952-16 feb. 1967 (nr. 259-nr. 606)
A. Marcusse: 15 apr. 1954-19 jan. 1956 (nr. 294-nr. 334)
L.P. Wolse: 2 aug. 1956-21 apr. 1966 (nr. 347-nr. 586)
W.H. de Jonge: 2 feb. 1956-12 juli 1956 (nr. 335-nr. 346)
W. Koole: 9 okt. 1958-3 okt. 1963 (nr. 398-nr. 526)
F.C. Willekes: 1 okt. 1959-16 feb. 1967 (nr. 421-nr. 606)
A.J. van der Maas: 12 mei 1960-5 feb. 1965 () (nr. 437-nr. 559)
F.J. Veldman (eindredacteur): 12 mei 1960-20 okt. 1960 (nr. 383-nr. 447)
C.J. Louwerse (eindredacteur): 3 nov. 1960-22 juni 1961 (nr. 448-nr. 462) en 1 feb. 1962-22 dec. 1966 (nr. 476-nr. 602)
R. Dijkmeijer: 30 mrt. 1961-28 okt. 1965 (nr. 457-nr. 577)
J. Wisse: 1 feb. 1962-16 feb. 1967 (nr. 476-nr. 606)
J. Visbeek: 13 sep. 1962-16 feb. 1967 (nr. 499-nr. 606)
A. van den Ban: 17 sep. 1963-16 feb. 1967 (nr. 525-nr. 606)
B.C. de Gelder: 2 juli 1964-16 feb. 1967 (nr. 545-nr. 606)
J. Moes: 25 apr. 1964-10 feb. 1966 (nr. 540-nr. 582)
J.P. Marcusse: 25 apr. 1964-22 dec. 1966 (nr. 540-nr. 602)
G.A.M. Tazelaar: 24 feb. 1966 -16 feb. 1967 (nr. 583-nr. 606)
R.P. IJtsma: 24 mrt. 1966 -16 feb. 1967 (nr. 584-nr. 606)
H. Stam: 5 mei 1966-16 feb. 1967 (nr. 587-nr. 606)
A.P. Marcusse: 2 feb. 1967-16 feb. 1967 (nr. 605-nr. 606)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
va: Hervormd Noord-Beveland
Autopsie:
PBZ: 1958-1967 (nr. 383-nr. 606)
Gemeentearchief Noord-Beveland, Wissenkerke: 26 juli 1945-23 jan. 1958 (nr. 1-nr. 382)
ontbreekt 1947 (nr. 104)
1948 (nr. 109, 111, 112, 120, 127, 129, 133, 137, 144)
okt. 1950-dec. 1950 (nr. 211-nr. 216)
1953 (nr. 278, 281)
1958 (nr. 381)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-