BNPP

de Kandelaar

Ondertitel:
Maandblad voor Evangelisatie
Categorie:
III/zending
Verschenen:
nov. 1910-dec. 1920 (1, nr. 1-11, nr. 122)
Eigenaar:
-
Uitgever:
-
Drukker:
mei 1911 (1, nr. 7): H. Kooijman, Nieuwendam
juli 1912 (2, nr. 21): de Waterlander, Nieuwendam
dec. 1912 (3, nr. 26): de Brakke Grond, Amsterdam
Plaats van Uitgave:
Amsterdam
Frequentie:
1 x p/m
Omvang:
I
Formaat:
C
Oplage:
-
Prijzen:
0,40 p/j
nov. 1918 (9, nr. 97): 0,50 p/j
Foto's:
-
Tekeningen:
-
Redactie:
J.L. Schouten: nov. 1910-dec. 1920 (1, nr. 1-11, nr. 122)
A. Schweitzer: nov. 1910-dec. 1920 (1, nr. 1-11, nr. 122)
J.P. Tazelaar: nov. 1910-dec. 1920 (1, nr. 1-11, nr. 122)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
-
Autopsie:
TUKOS: nov. 1910-dec. 1920 (1, nr. 1-11, nr. 122)
ontbreekt: feb. 1912 (2, nr. 16)
feb. 1913 (3, nr. 28)
mrt. 1914 (4, nr. 41)
nov. 1919-mei 1920 (9, nr. 109-10, nr. 115)
aug. 1920 (10, nr. 118)
sep. 1920 (10, nr. 119)
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-