BNPP

Komby

Ondertitel:
werkblad voor handenarbeid en spel
jan. 1984 (1NS, nr. 1): aktiviteiten voor jeugd en jongeren
1999 (zj, zn): activiteiten voor de clubleiding van jeugd- en jongerenwerk
Categorie:
IV/jeugdwerk
Verschenen:
jan. 1979-heden=mrt. 2004 (1, nr. 1-zj, zn)
Eigenaar:
Christelijk Jongeren Verbond/YMCANederland, Driebergen
zd 1994 (11NS, nr. 1): YMCANederland/Christelijk Jongeren Verbond, Driebergen
zd 1997 (14NS, nr. 1): YMCANederland/Christelijk Jongeren Verbond, Den Dolder
1999 (zj, zn): YMCA Jeugdwerk, onderdeel van YMCANederland en van de Wereldbond van YMCA's te Genève, Den Dolder
Uitgever:
Christelijk Jongeren Verbond/YMCANederland, Driebergen
zd 1994 (11NS, nr. 1): YMCANederland/Christelijk Jongeren Verbond, Driebergen
zd 1997 (19NS, nr. 1): YMCANederland/Christelijk Jongeren Verbond, Den Dolder
zd, 1999 (zj, zn): YMCA Jeugdwerk, onderdeel van YMCANederland en van de Wereldbond van YMCA's te Genève, Den Dolder
Drukker:
Trepico, Hooglanderveen
sep. 2002: Trepico BV, Hooglanderveen
Plaats van Uitgave:
Driebergen
zd 1997 (19NS, nr. 1): Den Dolder
Frequentie:
10 x p/j
jan. 1984 (1NS, nr. 1): 8 x p/j
zd, 1996 (18NS, nr. 1): 6 x p/j
1999 (21NS, nr. 1): 4 x p/j
Omvang:
III
jan. 1984 (1NS, nr. 1): IV
zd, 1996 (18NS, nr. 1): III
1999 (21NS, nr. 1): II
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
jan. 1981 (3, nr. 1): leden 26,00 p/j, losse nummers 4,00, niet-leden 35,00 p/j, losse nummers 5,00
jan. 1984 (1NS, nr. 1): leden 25,00 p/j, losse nummers 4,25, niet-leden 33,50 p/j, losse nummers 5,50
jan. 1989 (6NS, nr. 1): leden 28,00 p/j, losse nummers 4,25, niet-leden 33,50 p/j, losse nummers 5,50, buitenland 35,00 p/j
jan. 1991 (8NS, nr. 1): leden 27,50 p/j, losse nummers 4,75, niet-leden 36,00 p/j, losse nummers 5,95, buitenland 37,50 p/j
jan. 1999 (zj, zn): leden 27,50 p/j, niet-leden 36,00 p/j, buitenland 37,50 p/j
mrt. 2004 (zj, zn): leden Euro 18,75 p/j, niet-leden Euro 21,50 p/j
Foto's:
jan. 1981 (3, nr. 1): ja
Tekeningen:
jan. 1981 (3, nr. 1): ja
Redactie:
Mieke Albers: jan. 1981-dec. 1983 (3, nr. 1-5, nr. 10)
Hannie Haak: jan. 1981-dec. 1983 (3, nr. 1-5, nr. 10)
Anja Koel: jan. 1981-aug. 1982 (3, nr. 1-4, nr. 6)
Philo Moerman: jan. 1981-dec. 1982 (3, nr. 1-4, nr. 10)
Piet Vlasblom (eindredacteur): jan. 1981-apr. 1981 (3, nr. 1-3, nr. 4)
Gerda Bakker (secretaris): jan. 1981-mei 1983 (3, nr. 1-5, nr. 5) en sep. 1984-zd 1998 (1NS, nr. 5-20NS, nr. 6)
Folkert Nijboer: apr. 1981-apr. 1988 (3, nr. 4-5NS, nr. 4)
Leo Groeneveld (eindredacteur): juni 1981-apr. 1987 (3, nr. 4-4NS, nr. 3)
Leo Groeneveld: mei 1987-apr. 1988 (4NS, nr. 4-5NS, nr. 4)
Rita Kos: aug. 1983-apr. 1985 (5, nr. 6-2NS, nr. 4) en jan. 1986-juni 1986 (3NS, nr. 1-3NS, nr. 4)
Anneke de Hoop: jan. 1984-nov. 1985 (1NS, nr. 1-2NS, nr. 7)
Hermien Kijk in de Vegte: okt. 1984-apr. 1988 (1NS, nr. 6-5NS, nr. 4)
Adrie Mesch: apr. 1984-apr. 1988 (1NS, nr. 3-5NS, nr. 4)
Miek Sonneveld: jan. 1984-dec. 1985 (1NS, nr. 1-2NS, nr. 8)
Mar van de Velden: apr. 1984-dec. 1986 (1NS, nr. 3-3NS, nr. 8)
Hetteke Wapenaar: jan. 1984-apr. 1988 (1NS, nr. 1-5NS, nr. 4)
Thea Reijneveld-de Jong: dec. 1985 (2NS, nr. 8)
Wim Ahlrichs: jan. 1986-dec. 1986 (3NS, nr. 1-3NS, nr. 8) en mrt. 1987-apr. 1988 (4NS, nr. 2-5NS, nr. 4)
Anneriet Papavoine: jan. 1986-apr. 1988 (3NS, nr. 1- 5NS, nr. 4)
Gytha Paulusma: jan. 1986-apr. 1988 (3NS, nr. 1-5NS, nr. 4)
Niek Sonneveld : feb. 1986-dec. 1986 (3NS, nr. 2-3NS, nr. 8)
Cees Swank: mrt. 1987-apr. 1988 (4NS, nr. 2-5NS, nr. 4)
Jossy Keiluhu (eindredacteur): apr. 1987-zd 1998 (4NS, nr. 3-20NS, nr. 6)
Jan Jager: okt. 1987-jan. 1988 (4NS, nr. 6-5NS, nr. 1)
Edith van Gemerden: feb. 1988-apr. 1988 (5NS, nr. 2-5NS, nr. 4)
G. Bakker (eindredacteur/secretaris): 1999-feb. 2000
E. de Natris (hoofdredacteur): feb. 2000-juni 2001
J. van Schie (eindredacteur/secretaris): feb. 2000-juni 2001
Medewerkers:
M. van der Velden: jan. 1984-feb. 1984 (1NS, nr. 1-1NS, nr. 2)
H. Westmaas: jan. 1984-dec. 1984 (1NS, nr. 1-1NS, nr. 8)
M. Albers: feb. 1984 (1NS, nr. 2)
H. Kijk in de Vegte: sep. 1984 (1NS, nr. 5)
F. Nijboer: sep. 1988-okt. 1989 (5NS, nr. 5-6NS, nr. 6)
C. Swank: sep. 1988-mei 1990 (5NS, nr. 5-7NS, nr. 4)
W. Ahlrichs: feb. 1987 (4NS, nr. 1)
D. Sanders: feb. 1987-mei 1987 (4NS, nr. 1-4NS, nr. 4)
Speciale nummers:
van 1984 tot 1986 heeft elk nummer een apart thema gericht op de activiteiten van jeugd en jongeren
mrt. 2004: 150 jarig jubileum YMCA Nederland
Bibliografische gegevens:
svv Handenarbeid en Spelenderwijs
jan. 1984 begint een nieuwe jaargangtelling (1, nr. 1), hier aangeduid als 1NS, nr. 1
de jaargangtelling springt van 1995 naar 1996 over van 12 naar 18
vanaf 1999 verschijnt Komby in een verzamelband zonder (jaargang)nummering
Autopsie:
HDC: jan. 1981-dec. 1983 (3, nr. 1-5, nr. 10)
jan. 1985-zd 1994 (2NS, nr. 1-11NS, nr. 8)
KB: jan. 1984-dec. 1984 (1NS, nr. 1-1NS, nr. 8)
zd 1995-mrt. 2004 (12NS, nr. 1-zj, zn)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-