BNPP

Lazer

Ondertitel:
-
Categorie:
II/studentenblad
Verschenen:
voorjaar 1971-1974 (zj, zn-1974, nr. 5)
Eigenaar:
Theologische Faculteitsvereniging VU, Amsterdam
Uitgever:
Theologische Faculteitsvereniging VU, Amsterdam
Drukker:
gestencild
Plaats van Uitgave:
Amsterdam
Frequentie:
2 à 3 keer p/j
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
voorjaar 1974: (vermoedelijk)300
Prijzen:
vermoedelijk alleen voor faculteitsleden
1972: 10,00 p/j
1973: lidmaatschap 5,00 p/j
Foto's:
-
Tekeningen:
ja
Redactie:
volgens jaargang 3 is het parool: `Wie iets schrijft zit in de redactie'
er is dus geen vast redactiebestand, de hier vermelde redactieleden vullen één of meer nummers en het einde van de zittingsperiode is onbekend
soms worden scribenten ook `medewerkers' genoemd
J. de Roos: 1971
T. de Boer: herfst 1971
P.v. Helden: herfst 1971
M.v. Dijk: herfst 1971
J. Weijenberg: herfst 1971
J. Boomgaardt: herfst 1971
P.v.d. Schaft: 1971
D.C. Mulder: 1971
H. Schouten: 1971
H.A. Booy: 1971
N. Koning: 1971
H. v. Zwet: 1971
N. Dorlandt: 1971
B. v. d. Lagemaat: 1971
H. de Graaf: 1971
M. Verbeek: 1971
H. de Lange: 1971
R. Knol: 1971
B. van der Schaaf: 1971
F. Schouwenaar: 1971
H. v.d. Berg: 1971
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
apr. 1972: kritische Theologie
mrt. 1974: special over `standen van zaken aan onze fakulteit' tbv `hen die nog vers zijn'.
Bibliografische gegevens:
vv Laser
va: Klaxon
Autopsie:
HDC: voorjaar 1971
herfst 1971
1972 (1)
apr. 1972
1973 (nr. 1)
23 feb. 1973
apr. 1973
mrt. 1974
1974 (nr. 5)
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-