BNPP

Leidersblaadje van de Jongenskampen der Nederlandse Christen-Studenten-Vereniging N.C.S.V

Ondertitel:
-
Categorie:
IV/jeugdwerk
Verschenen:
1929-okt. 1939 (1, zn-9, zn)
Eigenaar:
Nederlandse Christen-Studenten-Vereniging, Utrecht
Uitgever:
Nederlandse Christen-Studenten-Vereniging, Utrecht
Drukker:
-
Plaats van Uitgave:
Utrecht
Frequentie:
-
Omvang:
I
Formaat:
A
Oplage:
-
Prijzen:
-
Foto's:
-
Tekeningen:
-
Redactie:
-
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
-
Autopsie:
HDC: okt. 1930 (2, zn)
dec. 1930 (2, zn)
okt. 1931 (3, zn)
dec. 1931 (3, zn)
juli 1932 (3, zn)
apr. 1933 (4, zn)
okt. 1933 (4, zn)
apr. 1934 (5, zn)
nov. 1934 (5, zn)
mrt. 1936 (6, zn)
juli 1936 (6, zn)
jan. 1937 (7, zn)
juli 1937 (7, zn)
okt. 1939 (9, zn)
ontbreekt: 1938 (8)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-