BNPP

Maandbrief voor `Arauna'

Ondertitel:
Rotterdams leerhuis waar de dienst van Schrift en Tafel wordt beproefd
Categorie:
III/vorming
Verschenen:
apr. 1978-juni 1992
Eigenaar:
Stichting Arauna Rotterdam
Uitgever:
Stichting Arauna Rotterdam
Drukker:
-
Plaats van Uitgave:
Rotterdam
Frequentie:
1 x p/m (niet in juli en aug.)
Omvang:
I
Formaat:
C
okt. 1988: A
Oplage:
-
Prijzen:
gratis
Foto's:
-
Tekeningen:
-
Redactie:
Th.J.M. Naastepad: apr. 1978-juni 1992
W. Jacobs: sep 1981-dec. 1984
F. van Wensveen: sep. 1981-juni 1992
W. Vaandrager: sep. 1981-juni 1992
G. Spaans: sep. 1981-dec. 1984
R. Krooswijk: sep. 1981-juni 1992
Toos Verlinde: sep. 1981-juni 1992
H.v.d. Rijt (penningmeester): sep. 1981-juni 1992
V. Bovenberg: sep. 1981-dec. 1984
Medewerkers:
G. den Haselaar: 1977/78-apr. 1979
J.J. Kruyt: sep. 1979-juni 1991
Speciale nummers:
okt. 1980: `Vlegels op de dorsvloer' een feestbundel voor Naastepad
Bibliografische gegevens:
het periodiek verschijnt in de vorm van een stencil of off-set
niet verder verschenen
Autopsie:
KDC: apr.1978-juni 1992
ontbreekt: sep.1986-dec. 1986
jan.1987-dec. 1987
jan.1988-sep. 1988
jan. 1989
sep. 1990
feb. 1991
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-