BNPP

Marnix

Ondertitel:
Protestantsche Stemmen
Categorie:
II/opinie
Verschenen:
1898-1914 (1-16)
Eigenaar:
-
Uitgever:
D.A. Daamen, Rotterdam
1901 (3): G. van der Hoogt, Amsterdam
1903 (5): F. Wentzel & Co, Utrecht
1906 (8): C. Snel, Alkmaar
1907 (9): W. Nederkoorn, Alkmaar
1908 (10): Alg. Handelsdrukkerij, Rotterdam
1912 (14): J. Pekelharing, Zaltbommel
Drukker:
D.A. Daamen, Rotterdam
1901 (3): G. van der Hoogt, Amsterdam
1903 (5): F. Wentzel & Co, Utrecht
1912 (14): Stoomdruk J. Pekelharing, Zaltbommel
Plaats van Uitgave:
Rotterdam
1901 (3): Amsterdam
1903 (5): Utrecht
Frequentie:
1 x p/m
Omvang:
IV
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
2,50 p/j
1910 (12): 3,00 p/j, losse nummers 0,25
Foto's:
ja
Tekeningen:
-
Redactie:
slechts vermeld in 1904 (6): P. Groote: 1904-1905 (6-7)
P.A. Klap: 1904-1905 (6-7)
E. Lievens: 1904-1905 (6-7)
F.P.L.C. van Lingen: 1904-1905 (6-7)
O. Schrieke: 1904-1905 (6-7)
M. Lindenborn: 1904-1914 (6-16)
Medewerkers:
P. Groote: 1906-1909 (8-11)
P.A. Klap: 1906-1912 (8-14)
E. Lievens: 1906-1909 (8-11)
F.P.L.C. van Lingen: 1906-1912 (8-14)
O. Schrieke: 1906-1912 (8-14)
J.J.A. Fernantzen: 1910-1912 (12-14)
vanaf 1913 (15) worden geen namen van medewerkers meer vermeld en volstaan met de mededeling: `met medewerking van vele mannen van naam'.
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
vv Bouwsteenen, 1882-1897
in 1900 niet verschenen
1913 (15) en 1914 (16) odt Protestantsche Stemmen, maandschrift voor het Nederlandsche Volk
Autopsie:
RUU (1898-1904 (1-6)
UvA: 1898-1914 (1-16)
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-