BNPP

Nieuwsbrief van (en over) Soemba 1987 (17, nr. 115): nieuwsbrief van en over Soemba

Ondertitel:
uitgave van de Vereniging S.O.S. ten dienste van het herstel, het behoud en de versterking van de band met de Vrijgemaakte kerken van Oost-Soemba c.a.
1987 (17, nr. 115): uitgave van de Vereniging S.O.S. (Steun Oost-Soemba) tot behoud en versterking van de band tussen de Nederlands Gereformeerde Kerken en de Vrijgemaakte Kerken van Oost-Soemba c.a.
Categorie:
III/zending
Verschenen:
juni 1970-heden=apr. 2003 (1, nr. 1-33, nr. 210)
Eigenaar:
Vereniging S.O.S. ten dienste van het herstel, het behoud en de versterking van de band met de Vrijgemaakte kerken van Oost-Soemba c.a.
1987 (17, nr. 115): Vereniging S.O.S. (Steun Oost-Soemba) tot behoud en versterking van de band tussen de Nederlands Gereformeerde Kerken en de Vrijgemaakte Kerken van Oost-Soemba c.a.
Uitgever:
Vereniging S.O.S. ten dienste van het herstel, het behoud en de versterking van de band met de Vrijgemaakte kerken van Oost-Soemba c.a.
1987 (17, nr. 115): Vereniging S.O.S. (Steun Oost-Soemba) tot behoud en versterking van de band tussen de Nederlands Gereformeerde Kerken en de Vrijgemaakte Kerken van Oost-Soemba c.a.
Drukker:
-
Plaats van Uitgave:
-
Frequentie:
6 x p/j
Omvang:
I
Formaat:
C
feb. 1974 (4, nr. 26): A
Oplage:
-
Prijzen:
apr. 1971 (1, nr. 4): 6,00 p/j
juni 1973 (3, nr. 22): 8,00 p/j
dec. 1976 (6, nr. 46): 8,50 p/j
feb. 1981 (11, nr. 76): 10,00 p/j
sep. 1993 (23, nr. 156): 15,00 p/j
mei 2002 (32, nr. 206): Euro7,00 p/j
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
P.P. Goossens: juni 1970?-dec. 2001 (1, nr. 1-31, nr. 204)
H.G. Schaeffer: apr. 1971-? (1, nr. 4-?)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
mrt. 1954: vv: De Broederband
naast de jaargangnummering kent het blad een volgnummering
Autopsie:
HDC Amsterdam: mrt. 1971-apr. 2003 (1, nr. 3-33, nr. 210)
ontbrekende nummers: 1971 (1, nrs. 1, 2, 10)
1972 (2, nr. 18)
1974 (4, nr. 27, 29)
1978 (8, nr. 59)
1981 (11, nr. 79)
1984 (14, nr. 100)
1985 (15, nr. 105)
1986 (16, nr. 110, 111, 112, 113, 114)
1988 (18, nr. 125)
1996 (26, nr. 175)
1997 (27, nr. 176, 177, 182)
1998 (28, nr. 183, 184)
1999 (29, nr. 193)
2000 (30, nr. 194, 195, 196)
2001 (31, nr. 203)
2002 (32, nr. 205, 207, 208)
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-