BNPP

Noord-Hollandsch Kerkblad

Ondertitel:
weekblad voor de Gereformeerde Kerken in Noord-Holland
Categorie:
III/kerkblad
Verschenen:
13 sep. 1918-13 juni 1941 (1, nr. 1-23, nr. 41)
Eigenaar:
NV De Standaard, Amsterdam
Uitgever:
NV De Standaard, Amsterdam
10 juni 1921 (3, nr. 40): Drukkerij Holland, Amsterdam
12 apr. 1929 (11, nr. 32): NV Dagblad en Drukkerij De Standaard, Amsterdam
3 apr. 1931 (13, nr. 31): S.J.P. Bakker, Amsterdam
Drukker:
10 juni 1921 (3, nr. 40): Drukkerij Holland, Amsterdam
12 apr. 1929 (11, nr. 32): NV Dagblad en Drukkerij De Standaard, Amsterdam
3 apr. 1931 (13, nr. 31): S.J.P. Bakker, Amsterdam
Plaats van Uitgave:
Amsterdam
Frequentie:
1 x p/w
Omvang:
III
17 mei 1940 (22, nr. 37): II
6 sep. 1940 (23, nr. 1): III
Formaat:
D
10 juni 1921 (3, nr. 40): E
Oplage:
-
Prijzen:
2,60 p/j, buitenland 3,60 p/j, losse nummers 0,05
12 dec. 1919 (2, nr. 14): 3,00 p/j, buitenland 4,00 p/j, losse nummers 0,06
9 sep. 1921 (4, nr. 1): 4,00 p/j, buitenland 6,00 p/j, losse nummers 0,08
6 sep. 1940 (23, nr. 1): losse nummers 0,12
Foto's:
-
Tekeningen:
-
Redactie:
C. Lindeboom: 13 sep. 1918-3 sep. 1920 (1, nr. 1-2, nr. 52)
J.C. de Moor (eindredacteur): 13 sep. 1918-3 sep. 1920 (1, nr. 1-2, nr. 52)
F.W. Grosheide: 10 sep. 1920-14 jan. 1938 (3, nr. 1-20, nr. 20)
C. Lindeboom (eindredacteur): 10 sep. 1920-14 jan. 1938 (3, nr. 1-20, nr. 20)
F.W. Grosheide (eindredacteur): 21 jan. 1938-13 juni 1941 (20, nr. 21-23, nr. 41)
B. van der Werff: 9 sep. 1921-1 mei 1925 (4, nr. 1-7, nr. 34)
W.J.J. Velders: 6 juni 1924-3 feb. 1939 (6, nr. 39-21, nr. 23)
P. van Dijk: 15 nov. 1929-13 juni 1941 (12, nr. 11-23, nr. 41)
J.H. Bavinck: 6 sep. 1940-13 juni 1941 (23, nr. 1-23, nr. 41)
D. Grosheide: 6 sep. 1940-13 juni 1941 (23, nr. 1-23, nr. 41)
W.G. Harrenstein: 6 sep. 1940-13 juni 1941 (23, nr. 1-23, nr. 41)
H. te Merwe: 6 sep. 1940-13 juni 1941 (23, nr. 1-23, nr. 41)
N.H. Ridderbos: 6 sep. 1940-13 juni 1941 (23, nr. 1-23, nr. 41)
N.A. Waaning: 6 sep. 1940-13 juni 1941 (23, nr. 1-23, nr. 41)
W.A. Wiersinga: 6 sep. 1940-13 juni 1941 (23, nr. 1-23, nr. 41)
L. van der Zanden: 6 sep. 1940-13 juni 1941 (23, nr. 1-23, nr. 41)
K.J. Kremer: 24 jan. 1941-13 juni 1941 (23, nr. 21-23, nr. 41)
F.E. Hoekstra: 24 jan. 1941-13 juni 1941 (23, nr. 21-23, nr. 41)
S. Klein: 24 jan. 1941-13 juni 1941 (23, nr. 21-23, nr. 41)
Medewerkers:
W. Breukelaar: 13 sep. 1918-14 juni 1940 (1, nr. 1-22, nr. 31)
K. Fernhout: 13 sep. 1918-13 juni 1941 (1, nr. 1-23, nr. 41)
T. Ferwerda: 13 sep. 1918-30 aug. 1940 (1, nr. 1-22, nr. 52)
D. Hoek: 13 sep. 1918-13 juni 1941 (1, nr. 1-23, nr. 41)
C.N. Impeta: 13 sep. 1918-3 sep. 1920 (1, nr. 1-2, nr. 52)
H. Meijer: 13 sep. 1918-2 sep. 1921 (1, nr. 1-3, nr. 52)
J.A. Tazelaar: 13 sep. 1918-2 sep. 1921 (1, nr. 1-3, nr. 52)
P.J.W. Klaarhamer: 10 sep. 1920-5 nov. 1920 (3, nr. 1-3, nr. 9)
H. Brouwer H.M.zn: 9 sep. 1921-21 nov. 1924 (4, nr. 1-7, nr. 11)
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
vv Noord-Hollandsche Kerkbode, 1889-1918
oi Belijden en beleven
Autopsie:
UBVU: 13 sep. 1918-13 juni 1941 (1, nr. 1-23, nr. 41)
ontbreekt: 7 nov. 1934 (17, nr. 10)
7 aug. 1935 (17, nr. 48)
22 nov. 1935-20 dec. 1935 (18, nr. 12-18, nr. 16)
10 apr. 1936 (18, nr. 33)
16 okt. 1936-30 okt. 1936 (19, nr. 7-19, nr. 9)
13 nov. 1936-20 nov. 1936 (19, nr. 11-19, nr. 12)
18 dec. 1936-23 dec. 1936 (19, nr. 16-19, nr. 17)
12 mrt. 1937-19 mrt. 1937 (19, nr. 28-19, nr. 29)
7 mei 1937 (19, nr. 36)
21 mei 1937-28 mei 1937 (19, nr. 38-19, nr. 39)
25 juni 1937 (19, nr. 43)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-