BNPP

Om u te dienen

Ondertitel:
Mededelingen van en voor de Hervormde Kerk in Zeeland
okt. 1973 (zn): Mededelingen van het Hervormd Kerkcentrum Zeeland
okt. 1975 (zn): Mededelingen van het Provinciaal Kerkcentrum
jan. 1983 (zn): Mededelingenblad van de Nederlandse Hervormde Kerk in Zeeland
sep. 1988 (zn): Mededelingen van het Provinciaal Hervormd Kerkcentrum
Categorie:
III/nieuwsblad
Verschenen:
1967-feb. 1992 (nr. 1-zn)
Eigenaar:
Hervormde Kerk in Zeeland
Uitgever:
Provinciaal Hervormd Kerkcentrum in Zeeland, Middelburg
Drukker:
stencil in eigen beheer
Plaats van Uitgave:
Middelburg
Frequentie:
2 of 3 x p/j
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
-
Foto's:
-
Tekeningen:
vanaf apr. 1978 incidenteel
Redactie:
-
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
va Postbus 27, mededelingen van het Provinciaal Hervormd kerkcentrum, 1992-1997
Autopsie:
PBZ: jan. 1969 (nr. 6)
okt. 1969 (nr. 7)
nov. 1973 (zn)
apr. 1974 (zn)
okt. 1975-dec. 1984 (zn)
jan. 1987-feb. 1992 (zn)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden aangezien op de andere vindplaatsen (KB, RUU) geen andere dan de bovenvermelde nummers aanwezig zijn
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-