BNPP

Prinses 28 jan. 1967 (6 nr. 22): prinses

Ondertitel:
Damesweekblad op Protestants-Christelijke basis
28 jan. 1967 (6 nr. 22): Weekblad voor de vrouw van nu
3 nov. 1973 (12 nr. 44): weekblad voor de vrouw
Categorie:
II/vrouwenblad
Verschenen:
2 sep. 1961-21 dec. 1974 (1, nr. 1-14 nr. 51/52)
Eigenaar:
NV Gebrs. Zomer en Keunings Uitgeversmaatschappij, Wageningen
3 nov. 1973 (12 nr. 44): Zomer & Keuning Tijdschriften BV, Wageningen
Uitgever:
NV Gebrs. Zomer en Keunings Uitgeversmaatschappij, Wageningen
3 nov. 1973 (12 nr. 44): Zomer & Keuning Tijdschriften BV, Wageningen
Drukker:
NV Gebrs. Zomer en Keunings Uitgeversmaatschappij, Wageningen
3 nov. 1973 (12 nr. 44): Vada-Druk Wageningen
Plaats van Uitgave:
Wageningen
Frequentie:
52 x p/j
Omvang:
VI
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
20,80 p/j, Ned. Antillen, Suriname, Ned. Nieuw Guinea en België 24,00 p/j, alle andere landen 32,00 p/j, losse nummers 0,50
3 feb. 1968 (7 nr. 23): 28,60 p/j, België, Ned. Antillen en Suriname 31,80 p/j, alle andere landen 44,20 p/j, losse nummers 0,65
6 mrt. 1971 (10 nr. 27): 39,00 p/j, België, Ned. Antillen en Suriname 42,20 p/j, alle andere landen 60,60 p/j, losse nummers 0,90
3 nov. 1973 (13 nr. 44): 46,80 p/j, buitenland op aanvraag, losse nummers 1,05
23 nov. 1974 (14 nr. 47): 52,00 p/j, buitenland op aanvraag, losse nummers 1,25
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
tot 3 nov. 1973 geen vermelding
A. Teunis (algemeen hoofdredacteur): 3 nov. 1973-21 dec. 1974 (13, nr. 44-14 nr. 51/52)
J. Martens ( hoofdredacteur): 3 nov. 1973-21 dec. 1974 (13 nr. 44-14 nr. 51/52)
J. Sträter (chefredacteur): 3 nov. 1973-21 dec. 1974 (13, nr. 44-14 nr. 51/52)
A. de Blinde: 3 aug. 1974-21 dec. 1974 (14, nr. 31-14 nr. 51/52)
M. van Doorn: 3 nov. 1973-27 juli 1974 (13, nr. 44-14 nr. 30)
W. Hekhuis: 3 nov. 1973-21 dec. 1974 (13, nr. 44-14 nr. 51/52)
H. Molenaar: 3 nov. 1973-15 dec. 1973 (13, nr. 44-13 nr. 50)
C. van Opijnen: 3 aug. 1974-21 dec. 1974 (14, nr. 31-14 nr. 51/52)
B. Timmerman: 3 nov. 1973-21 dec. 1974 (13, nr. 44-14 nr. 51/52)
Medewerkers:
tot 3 nov. 1973 geen vermelding
J.P. van Amerongen: 23 nov. 1974-21 dec. 1974 (14, nr. 47- 14 nr. 51/52)
D. Broeckhoven: 3 aug. 1974-21 dec. 1974 (14, nr. 31-14 nr. 51/52)
J. Bromet: 3 nov. 1973-27 juli 1974 (13, nr. 44-14 nr. 30)
B. van Garrel: 3 nov. 1973-15 dec. 1973 (13, nr. 44-13 nr. 50)
A. Geerts-v.d. Weij: 23 nov. 1974-21 dec. 1974 (14 nr. 47-14 nr. 51/52)
C. Keyl: 3 aug. 1974-21 dec. 1974 (14, nr. 31-14 nr. 51/52)
P. Lensink: 3 nov. 1973-27 juli 1974 (13, nr. 44-14 nr. 30)
M. Michon: 19 jan. 1974-21 dec. 1974 (14, nr. 3-14 nr. 51/52)
H. Nieuwenhuis: 23 nov. 1974-21 dec. 1974 (14, nr. 47- 14 nr. 51/52)
T. Pronk: 3 nov. 1973-27 juli 1974 (13, nr. 44-14 nr. 30)
G. van Rheenen: 3 nov. 1973-16 nov. 1974 (13, nr. 44-14 nr. 46)
C. Ribbius: 3 nov. 1973-21 dec. 1974 (13, nr. 44-14 nr. 51/52)
A. Senger: 3 nov. 1973-27 juli 1974 (13, nr. 44-14 nr. 30)
C. Sleeswijk: 3 nov. 1973-27 juli 1974 (13, nr. 44-14 nr. 30)
H. Wierenga: : 3 nov. 1973-27 juli 1974 (13, nr. 44-14 nr. 30)
Speciale nummers:
10 juli 1965 (4 nr. 45): verloving Prinses Beatrix en Claus von Amsberg;
7 sep. 1968 (8, nr. 1): koningin Juliana, 20 jaar Koningin
Bibliografische gegevens:
vv Moeder/Vrouwenpost
Autopsie:
HDC: 2 sep. 1961-14 dec. 1974 (1 nr.1-14, nr. 51/52) enkele nummers ontbreken
UvA: 2 sep. 1961-21 dec. 1974 (1, nr. 1-14 nr. 51/52)
ontbreekt: okt. 1964-okt. 1966
juni 1967
sep. 1969, okt. 1969
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-