BNPP

Raad en Daad

Ondertitel:
orgaan van de "Centrale voor Werklozenzorg" gesticht op initiatief van den Raad van Nederlandsche Kerken voor practisch christendom
Categorie:
VI/zorg
Verschenen:
juli 1935-okt. 1939* (1, nr. 1-5, nr. 1*)
Eigenaar:
Centrale voor Werklozenzorg, Utrecht
Uitgever:
Centrale voor Werklozenzorg, Utrecht
Drukker:
-
Plaats van Uitgave:
Utrecht
Frequentie:
4 x p/j
Omvang:
I
Formaat:
C
Oplage:
-
Prijzen:
-
Foto's:
ja
Tekeningen:
-
Redactie:
-
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
mogelijk na okt. 1939 nog verder verschenen
Autopsie:
HDC: juli 1935-feb. 1936 (1, nr. 1-1, nr. 3)
juli 1936 (2, nr. 1)
mrt. 1937 (3, nr. 1)
mei 1938-dec. 1938 (4, nr. 1-4, nr. 2)
okt. 1939 (5, nr. 1)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-