BNPP

de Soendanees

Ondertitel:
maandblad van de samenwerkende Afdeelingen der Nederlandsche Zendings-Vereeniging te Amsterdam, Alkmaar, Broek op Langendijk, Buiksloot, Castricum, Diemen, Durgerdam, Heiloo, Krommenie, Marken, Monnikendam, Oostzaan, Ouderkerk a/d Amstel, Purmerend, Uithoorn, Wieringen, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk, Tuindorp-Oostzaan en Jongeliedenbond te Amsterdam en Amstelveen
juli 1930 (18, nr. 1): maandblad van de samenwerkende Afdeelingen der Nederlandsche Zendings-Vereeniging te Amsterdam, Alkmaar, Broek op Langendijk, Buiksloot, Castricum, Durgerdam, Heiloo, Krommenie, Marken, Monnikendam, Oostzaan, Ouderkerk a/d Amstel, Purmerend, Uithoorn, Wieringen, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk, Tuindorp-Oostzaan en Jongeliedenbond te Amsterdam en Amstelveen
juni 1932 (19, nr. 12): maandblad van de samenwerkende Afdeelingen der Nederlandsche Zendings- Vereeniging te Amsterdam, Alkmaar, Broek op Langendijk, Buiksloot, Castricum, Durgerdam, Heiloo, Krommenie, Marken, Monnikendam, Oostzaan, Ouderkerk a/d Amstel, Purmerend, Sloten, Uithoorn, Wieringen, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk, Tuindorp-Oostzaan en Jongeliedenbond te Amsterdam en Amstelveen
dec. 1932 (20, nr. 6): maandblad van de samenwerkende Afdeelingen der Nederlandsche Zendings-Vereeniging te Amsterdam, Alkmaar, Broek op Langendijk, Buiksloot, Castricum, Durgerdam, Heiloo, Krommenie, Marken, Monnikendam, Oostzaan, Ouderkerk a/d Amstel, Purmerend, Sloten, Uithoorn, Wieringen, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk, Tuindorp-Oostzaan en Zendingsjeugdbond te Amsterdam en Amstelveen
dec. 1932 (20, nr. 6): maandblad van de samenwerkende Afdeelingen der Nederlandsche Zendings-Vereeniging te Amsterdam, Alkmaar, Broek op Langendijk, Buiksloot, Castricum, Durgerdam, Heiloo, Hilversum, Krommenie, Marken, Monnikendam, Oostzaan, Ouderkerk a/d Amstel, Purmerend, Sloten, Uithoorn, Wieringen, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk, Tuindorp-Oostzaan en Zendingsjeugdbond te Amsterdam en Amstelveen
juli 1935 (23, nr. 1): maandblad van de samenwerkende Afdeelingen der Nederlandsche Zendings-Vereeniging te Amsterdam, Alkmaar, Broek op Langendijk, Buiksloot, Castricum, Durgerdam, Heiloo, Hilversum, Krommenie, Landsmeer, Marken, Monnikendam, Oostzaan, Ouderkerk a/d Amstel, Purmerend, Sloten, Uithoorn, Wieringen, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk, Tuindorp-Oostzaan en Zendingsjeugdbond te Amsterdam en Amstelveen
nov. 1935 (23, nr. 5): maandblad van de samenwerkende Afdeelingen der Nederlandsche Zendings-Vereeniging te Amsterdam, Alkmaar, Broek op Langendijk, Buiksloot, Castricum, Durgerdam, Heiloo, Hilversum, Holysloot, Krommenie, Landsmeer, Marken, Monnikendam, Oostzaan, Ouderkerk a/d Amstel, Purmerend, Sloten, Uithoorn, Wieringen, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk, Tuindorp-Oostzaan en Zendingsjeugdbond te Amsterdam en Amstelveen
Categorie:
III/zending
Verschenen:
jan. 1912-mei 1941 (1, nr. 1-28, nr. 8)
Eigenaar:
Nederlandsche Zendings-Vereeniging (NZV)
Uitgever:
Nederlandsche Zendings-Vereeniging (NZV)
Drukker:
W. Waanders, Amsterdam
Plaats van Uitgave:
Amsterdam
Frequentie:
1 x p/m
Omvang:
I
Formaat:
B en C
Oplage:
-
Prijzen:
gratis
Foto's:
-
Tekeningen:
-
Redactie:
-
Medewerkers:
predikanten uit de in de ondertitel genoemde woonplaatsen
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
-
Autopsie:
HKI, Utrecht: jan. 1912-mei 1941 (1, nr. 1-28, nr. 8)
ontbreekt: nov. 1924 (12, nr. 5)
mrt.1925-aug/sep. 1925 (12, nr. 9-13, nr. 2/3)
dec. 1925-mrt. 1926 (13, nr. 6-13, nr. 9)
juni 1926-sep. 1926 (13, nr. 12-14, nr. 3)
jan. 1927-feb. 1927 (14, nr. 7-14, nr. 8)
apr. 1927-juni 1927 (14, nr. 10-14, nr. 12)
aug. 1927 (15, nr. 2)
okt. 1927 (15, nr. 4)
dec. 1927 (15, nr. 6)
feb. 1928-mrt. 1928 (15, nr. 8-15, nr. 9)
mei 1928 (15, nr. 11)
aug. 1928 (16, nr. 2)
okt. 1928-mrt. 1929 (16, nr. 4-16, nr. 9)
mei 1929-juni 1929 (16, nr. 11- 17, nr. 1)
sep. 1929 (17, nr. 3)
nov. 1929 (17, nr. 5)
juni 1930-juli 1930 (17, nr. 12-18, nr. 1)
nov. 1940 (28, nr. 5)
jan. 1941 (28, nr. 7)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-