BNPP

de Stem

Ondertitel:
9 juli 1852 (2, nr. 58): Tot waarheid roepend kerk-, nieuws- en advertentieblad
6 okt. 1853 (3, nr. 123): Weekblad in het belang van de ware Gereformeerde Kerk in Nederland
1 apr. 1864 (14, nr. 14): Getuigenissen uit de Christelijke Afg. Geref. Kerk in Nederland
Categorie:
III/opinie
Verschenen:
4 juni 1851-19 okt. 1865 (1, nr. 1-7, nr. 344 en 8, nr. 1-15, nr. 42) + 14 mei 1851 (1, nr. 0)
Eigenaar:
C.R. Vincent, Zwolle
2 apr. 1852 (2, nr. 13): H. Joffers, 's Gravenhage
6 okt. 1853 (3, nr. 123): C.R. Vincent, Zwolle
3 mei 1855 (5, nr. 205): A.P. Zweedijk, Elburg
1 apr. 1964 (14, nr. 14): G. Eerelman, Stadskanaal
Uitgever:
C.R. Vincent, Zwolle
2 apr. 1852 (2, nr. 13): H. Joffers, 's Gravenhage
6 okt. 1853 (3, nr. 123): C.R. Vincent, Zwolle
6 apr. 1854 (4, nr. 149): C.R. Vincent, Boekhandelaar en Boekbinder, Elburg
3 mei 1855 (5, nr. 205): A.P. Zweedijk, Elburg
3 jan. 1861 (11, nr. 1): Hoogkamer en Comp., Amsterdam
1 apr. 1864 (14, nr. 14): G. Eerelman, Stadskanaal
Drukker:
C.H. Susan, 's Gravenhage
W.E.J. Tjeenk Willink, Zwolle
2 mrt. 1854 (4, nr. 144): R. van Wijk, Zwolle
11 juni 1857 (7, nr. 315): Hoogkamer en Comp., Amsterdam
1 apr. 1864 (14, nr. 14): G. Eerelman, Stadskanaal
Plaats van Uitgave:
's Gravenhage
6 okt. 1853 (3, nr. 123): Zwolle
3 mei 1855 (5, nr. 205): Elburg
1 apr. 1864 (14, nr. 14): Stadskanaal
Frequentie:
1 x p/w
Omvang:
III
Formaat:
B
2 juli 1852 (2, nr. 57): C
4 okt. 1864 (14, nr. 40): E
Oplage:
-
Prijzen:
5,00 p/j voor 's Gravenhage, overigen 6,00 p/j, losse nummers 0,15
6 apr. 1854 (4, nr. 149): 5,00 p/j voor 's Gravenhage, overigen 6,00 p/j, losse nummers 0,125
4 juni 1857 (7, nr. 314): 5,00 p/j voor Amsterdam, overigen 6,00 p/j, losse nummers 0,125
10 mrt. 1864 (14, nr. 11): buitenland 10,00 p/j
Foto's:
-
Tekeningen:
-
Redactie:
C.R. Vincent: 14 mei 1851-26 mrt. 1852 (1, nr. 0-2, nr. 12) en 6 okt. 1853-26 apr. 1855 (3, nr. 123-5, nr. 204)
H. Joffers: 2 apr. 1852-29 sep. 1853 (2, nr. 13-3, nr. 122) en 3 jan. 1861- 27 dec. 1861 (11, nr. 1-11, nr. 52)
A.P. Zweedijk: 3 mei 1855-24 mrt. 1864 (5, nr. 205-14, nr. 13)
vanaf 24 mrt. 1864 (14, nr. 13) worden geen namen van redactieleden vermeld
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
bij de doorgaande nummertelling is men in juli 1852 van nr. 26 overgesprongen naar nr. 56
vanaf jaargang 8 (jan. 1858) wordt geteld per jaargang
va De Wekstem
Autopsie:
TUKOS: 4 juni 1851-19 okt. 1865 (1, nr. 1-15, nr. 42) + 14 mei 1851 (1, nr. 0)
ontbreekt: 10 (1860)
(11, nr. 7, 22, 45)
12-13 (1862-1863)
14, nr. 1-10, 12
VUA: 10 mrt. 1864-19 okt. 1865 (14, nr. 11-15, nr. 42)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-