BNPP

Vrouwenpost

Ondertitel:
Christelijk weekblad
Categorie:
II/vrouwenblad
Verschenen:
6 jan. 1940-3 aug. 1940 (OS1, nr. 1-OS1, nr. 23) en 23 juni 1945-dec. 1957 (1, nr. 1-14, nr. 3)
Eigenaar:
Uitgevers Bosch & Keuning NV, Baarn
Uitgever:
Uitgevers Bosch & Keuning NV, Baarn
Drukker:
Uitgevers Bosch & Keuning NV, Baarn
Plaats van Uitgave:
Baarn
Frequentie:
1 x p/w
1949 (6): 1 x p/m
Omvang:
VI
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
6,00 p/j, buitenland 8,75 p/j, losse nummers 0,15
22 juni 1940(OS1, nr. 23): Ned. Indië 6,75 p/j
23 juni 1945 (1, nr. 38): 7,20 p/j
8 dec. 1945 (1, nr. 54): 8,80 p/j
okt. 1949 (6, nr. 1): 7,00 p/j, losse nummers 0,65
feb. 1951 (7, nr. 5): 7,80 p/j, losse nummers 0,70
okt. 1956(13, nr. 1): 8,60 p/j, losse nummers 0,80
Foto's:
-
Tekeningen:
-
Redactie:
D. v.d. Stoep: 23 juni 1945-dec. 1957 (1, nr. 38-14, nr. 3)
Jacoba M. Vreugdenhil: 23 juni 1945-feb. 1953 (1, nr. 38-9, nr. 5)
J.M. de Groot-Vreugdenhil: mrt. 1953-dec. 1957 (9, nr. 6-14, nr. 3)
E.R. Smit-de Cock: apr. 1952-sep. 1955 (8, nr. 7-11, nr. 12)
J. van der Kraan-de Gooijer: okt. 1955-dec. 1957 (12, nr. 1-14, nr. 3)
C. Stelma-Loosjes: apr. 1952-dec. 1957 (8, nr. 7-14, nr. 3)
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
vv Christelijk Vrouwenleven;oi Moeder/Vrouwenpost
Autopsie:
HDC: 17 feb. 1940 (OS1, nr. 1)
22 juni 1940 (OS1, nr. 23)
3 aug. 1940 (OS1, nr. 29)
23 juni 1945-4 mei 1946 (1, nr. 38-2, nr. 18)
mei 1950 (6, nr. 8)
nov. 1952-feb. 1963 (9, nr. 2-9, nr. 5)
VUA: okt. 1955-dec. 1957 (12, nr. 1-14, nr. 3)
ontbreekt: 12, nr. 12
UvA: okt. 1949-dec. 1957 (6, nr. 1-14, nr. 3)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-