BNPP

Vuur

Ondertitel:
geschrift voor opwekking
okt. 1958 (2, nr. 8): maandblad voor opwekking
nov. 1961 (5, nr. 9): oecumenisch maandblad voor opwekking
jan. 1969 (13, nr. 1): maandblad voor vuur en vaart, voor diepgang en leven, voor mensen, vlees en bloed, voor wereld en evangelie, voor gezonden en andere zieken, voor toekomst, voor wijn en brood en zout en vuur
jan. 1970 (14, nr. 1): oekumenisch maandblad voor opwekking, om goed bij de tijd te zijn, voor volheid van geest en profetisch geloven, bijbelgetrouw en wereldecht
apr. 1971 (15, nr. 4): oekumenisch maandblad voor opwekking, om goed bij de tijd te zijn
1972 (16, nr. 1): oekumenisch maandblad voor opwekking, voor alternatief getuigenis
sep. 1973 (18, nr. 1): maandblad van de charismatische werkgemeenschap Nederland
aug./sep. 1987 (32, nr. 1): CWN charismatische werkgemeenschap Nederland
mrt./apr. 1997 (41, nr. 4): tweemaandelijkse uitgave van de charismatische werkgemeenschap Nederland
Categorie:
III/opinie
Verschenen:
mrt. 1957-heden=mrt/apr. 1998 (1, nr. 1-42, nr. 4)
Eigenaar:
mrt. 1959 (3, nr. 1): Stichting Vuur, Voorburg
apr. 1960 (4, nr. 2): Stichting Vuur, Bussum
mei 1965 (9, nr. 3): Stichting Vuur, Bennekom
jan. 1970 (14, nr. 1): Stichting Vuur, Alkmaar
sep. 1971 (15, nr. 9): Stichting Vuur, Voorburg
1973 (18, nr. 1): Interkerkelijk Reveil (Near East Mission), Oase en Vuur, Vlaardingen
Uitgever:
mrt. 1959 (3, nr. 1): Stichting Vuur, Voorburg
apr. 1960 (4, nr. 2): Stichting Vuur, Bussum
mei 1965 (9, nr. 3): Stichting Vuur, Bennekom
jan. 1970 (14, nr. 1): Stichting Vuur, Alkmaar
sep. 1971 (15, nr. 9): Stichting Vuur, Voorburg
dec. 1973 (18, nr. 4): Interkerkelijk Reveil (Near East Mission), Oase en Vuur, Vlaardingen
nov. 1975 (20, nr. 3): Charismatische Werkgemeenschap Nederland, Haarlem
dec. 1976 (21, nr. 4): Charismatische Werkgemeenschap Nederland, Rotterdam
Drukker:
nov. 1973 (18, nr. 3): Repro, Voorburg
Plaats van Uitgave:
mrt. 1959 (3, nr. 1): Voorburg
apr. 1960 (4, nr. 2): Bussum
mei 1965 (9, nr. 3): Bennekom
jan. 1970 (14, nr. 1): Alkmaar
sep. 1971 (15, nr. 9): Voorburg
dec. 1973 (18, nr. 4): Vlaardingen
nov. 1975 (20, nr. 3): Haarlem
dec. 1976 (21, nr. 4): Rotterdam
Frequentie:
1 x p/m
1973 (17): 8 x p/j
1974 (18): 10 à 11 x p/j
1987/88 (32): 6 x p/j
Omvang:
I
1961 (5): II
jan. 1969 (13, nr. 1): I
sep. 1973 (18, nr. 1): III
aug./sep. 1982 (27, nr. 1): II
Formaat:
A
jan. 1969 (13, nr. 1): B
Oplage:
mrt. 1959: 6000 stuks
1961: 75000 (11 nummers)
Prijzen:
gratis
jan. 1964 (7, nr. 11): richtprijs 4,00 p/j aangegeven naast gratis levering op verzoek en mogelijkheid voor vrije gift
nov. 1966 (9, nr. 9): 5,00 p/j
jan. 1969 (13, nr. 1): 7,50 p/j
aug./sep. 1974 (19, nr. 1): 15,00 p/j
apr. 1979 (23, nr. 8): 20,00 p/j
nov. 1981 (26, nr. 3): 22,50 p/j
dec. 1988 (33, nr. 3): 25,00 p/j
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
W.W. Verhoef: mrt. 1957-heden (1, nr. 1-42, nr. 4)
H. Schut: feb. 1964-feb. 1968 (7, nr. 12-11, nr. 12)
J. van Gijs: feb. 1964-mei 1966 (7, nr. 12-10, nr. 3)
J.H. Horsthuis: juni 1966-sep. 1967 (10, nr. 4-11, nr. 7)
K. Douven: jan. 1969-okt. 1972 (13, nr. 1-16, nr. 10)
G.F.C.H. Goslinga: jan. 1969-mei 1970 (13, nr. 1-14, nr. 5)
J. Oosterheert: jan. 1969-mei 1970(13, nr. 1-14, nr. 5) en sep. 1971-aug/sep. 1975 (15, nr. 9-20, nr. 1)
B.P. de Roeck: jan. 1969-sep. 1969 (13, nr. 1-13, nr. 9)
C.H. Wallien: jan. 1969-apr. 1970 (13, nr. 1-14, nr. 4)
T.F.F.Chr.A. Gips-Smit: dec. 1969-mrt./apr. 1985 (13, nr. 12-29, nr. 7/8)
M. Houtvast: mrt. 1970-apr. 1970 (14, nr. 3-14, nr. 4)
H. Schouten: feb. 1970-feb. 1972 (14, nr. 2-16, nr. 2)
H.v.d. Kroft: nov. 1972-aug/sep. 1973 (16, nr. 11-18, nr. 1)
H. v.d. Kroft (secretaris): okt. 1973-aug/sep. 1974 (18, nr. 2-19, nr. 1)
K.J. Kraan: aug./sep. 1973-mei 1980 (18, nr. 1-24, nr. 9)
J.C. Twilt: okt. 1973-mei 1974 (18, nr. 2-18, nr. 9)
H. Cornelder: okt. 1973-feb. 1976 (18, nr. 2-20, nr. 6)
J.N. van Ditmarsch: okt. 1974-mei/juni 1991 (19, nr. 2-35, nr. 5) en juli/aug. 1995-heden (39, nr. 6-42, nr. 4)
S.A. Tokaya-Langdijk (secretaris): okt. 1974-dec. 1983/feb. 1984 (19, nr. 2-28, nr. 4/5)
M.F.G. Parmentier: nov. 1978-dec. 1983/jan. 1984 (23, nr. 3-28, nr. 4/5)
M. Frøland: jan. 1980-okt/nov. 1987 (24, nr. 5-32, nr. 2)
J. Hendriks (secretaris): feb/mrt. 1984-mei/juni 1993 (28, nr. 6/7-37, nr. 5)
J. Hendriks: juli/aug. 1993- jan./feb. 1995 (37, nr. 6-39, nr. 3)
W.F. Feenstra: juni/juli 1986-heden (30, nr. 10/11-42, nr. 4)
J.J. Suurmond: juni/juli 1986-jan/feb. 1989 (30, nr. 10/11-33, nr. 4)
C. Zoutman-Blanksma: dec. 1986/jan. 1987-juli/aug. 1990 (31, nr. 4/5-34, nr. 6)
M.A. Feenstra-Sas: juli/aug. 1990-jan/feb. 1997 (34, nr. 6-41, nr. 3)
R.A. van Kooij: sep./okt. 1990-jan./feb. 1994 (35, nr. 1-38, nr. 3)
A. Willering (secretaris): mrt./apr. 1992-mei/juni 1993 (36, nr. 4-37, nr. 5)
J. van Wingerden (secretaris): juli/aug. 1993-heden (37, nr. 6-42, nr. 4)
N. Dijkstra-Algra: mrt./apr. 1993-jan./feb. 1998 (37, nr. 4-42, nr. 3)
P.J. Bakker: mei/juni 1995-sep/okt. 1996 (39, nr. 5- 41, nr. 1)
C. Sloots: mrt./apr. 1998-heden (41, nr. 4-41, nr. 4)
Medewerkers:
G.D.M. de Zwaan (administratie): mrt. 1957-apr. 1957 (1, nr. 1-1, nr. 2)
W. Glashouwer: dec. 1957-dec. 1962 (1, nr. 9-6, nr. 10)
A.H. van den Heuvel: apr. 1958-apr. 1960 (2, nr. 2-4, nr. 2)
P. Volker (administratie): apr. 1958-okt. 1960 (2, nr. 2-4, nr. 8)
F. Rosingh: mei 1959-dec. 1968 (3, nr. 2-12, nr. 10) en aug./sep. 1977-heden (22 nr. 2-42, nr. 4)
K.S. Feenstra: nov. 1960 (4, nr. 9)
K.S. de Zwaan-Feenstra: feb. 1962-sep. 1962 (5, nr. 12-6, nr. 7)
J. Bonda: dec. 1960-mei 1965 (4, nr. 10-9, nr. 3) en okt. 1973-jan./feb. 1998 (18, nr. 2-42, nr. 3)
H. Schut: juli/aug. 1961-jan. 1964 (5, nr. 5/6-7, nr. 11)
J. van Gijs: mei 1962-jan. 1964(6, nr. 3-7, nr. 11) en juni 1967-juni 1968 (11, nr. 4-12, nr. 4)
H.G. Vermeulen (administratie): dec. 1962-dec. 1969 (6, nr. 10-13, nr. 12)
J.C. v.d. Leek (secretaris): dec. 1962-feb. 1967 (6, nr. 10-10, nr. 12)
M. de Jong: okt. 1963-dec. 1963 (7, nr. 8-7, nr. 10)
J.H. Horsthuis: feb. 1964-mei 1966 (7, nr. 12-10, nr. 3) en okt. 1967-dec. 1968 (11, nr. 8-12, nr. 10)
K.S. Kraan: feb. 1964-dec. 1968 (7, nr. 12-12, nr. 10)
H. Kuylman: okt. 1964-dec. 1968(8, nr. 8-12, nr. 10)
D. van Keulen: okt. 1964-dec. 1968 (8, nr. 8-12, nr. 10)
G. Goslinga (secretaris): mrt. 1967-nov. 1969 (11, nr. 1-13, nr. 11) en mei 1970-juli/aug. 1970 (14, nr. 5-14, nr. 7/8)
K.L.A. Weimar (administratie): jan. 1970-apr. 1971 (14, nr. 1-15, nr. 4)
M. Houtvast: mei 1970-jan. 1972 (14, nr. 5-16, nr. 1)
J.M. Antonisse: mei 1971-mei 1973 (15, nr. 5-17, nr. 3)
J. Oosterheert: mei 1970-juli/aug. 1971 (14, nr. 5-15, nr. 7/8) en okt. 1975-aug./sep. 1983 (20, nr. 2-28, nr. 1)
H Schouten: mrt. 1972-mrt. 1976(16, nr. 3-20, nr. 7)
K. Douven: nov. 1972-juni/juli 1974 (16, nr. 11-18, nr. 10)
W.C. van Dam: okt. 1973-apr. 1981 (18, nr. 2-25, nr. 8)
G. Gerkema: okt. 1973-heden (18, nr. 2-42, nr. 4)
H. Goudswaard: aug/sep. 1973-aug/ sep. 1977 (18, nr. 1-21, nr. 10)
J.H. Karelse: okt. 1973-okt/nov. 1983 (18, nr. 2-28, nr. 2/3)
W. Smet: okt. 1973-apr. 1977 (18, nr. 2-21, nr. 7)
C.P. Sybrandi: okt. 1973-mrt. 1982 (18, nr. 2-26, nr. 6)
J. Vos: okt. 1973-okt. 1977 (18, nr. 2-22, nr. 1)
W. Vos: okt. 1973-okt./nov. 1983 (18, nr. 2-28, nr. 2/3)
C.H. Wallien: okt. 1973-juni/juli 1974 (18, nr. 2-18, nr. 10)
Abt. J. Witkam: aug./sep. 1973-feb. 1975 (18, nr. 1-19, nr. 6)
H.N. van Ameron: feb. 1974-apr. 1976 (18, nr. 6-20, nr. 8)
D. Voordewind: feb. 1974-feb. 1977 (18, nr. 6-21, nr. 6)
J.C. Twilt: aug./sep. 1974-mei 1977 (19, nr. 1-21, nr. 9)
J.N. van Ditmarsch: aug./sep. 1974 (19, nr. 1)
E. Arons: okt. 1974-feb/.mrt. 1987 (19, nr. 2-31, nr. 6/7)
H. Cornelder: mrt. 1976-okt. 1981 (20, nr. 7-26, nr. 2)
J. Hendriks: okt. 1975-dec. 1983/jan. 1984 (20, nr. 2-28, nr. 4/5)
H. Ament: apr. 1976-okt./nov. 1983 (20, nr. 8-28, nr. 2/3)
M. Meeldijk: okt. 1976-aug./sep. 1978 (21, nr. 2-23, nr. 1)
P.J.A.M. Schoonenberg: mrt. 1977-mei 1986 (21, nr. 7-30, nr. 9) en okt./nov. 1986-heden (31, nr. 2/3-42, nr. 4)
J. Veenhof: mrt. 1977-heden (21, nr. 7-42, nr. 4)
K.S. Kraan: juni/juli 1980-mei/juni 1982 (24, nr. 10-26, nr. 8/9)
H.v.d. Kroft: okt. 1976- juni/juli 1987(21, nr. 2-31, nr. 10/11)
P.B. Suurmond: okt./nov. 1982-heden (27, nr. 2/3-42, nr. 4)
W.F. Feenstra: mei 1981-mei 1986 (25, nr. 9-30, nr. 9)
M.F.G. Parmentier: feb/mrt. 1984-heden(28, nr. 6/7-42, nr. 4)
W. Schot: okt./nov. 1983-heden (28, nr. 2/3-42, nr. 4)
L. Deventer: okt./nov. 1984-heden (29, nr. 2/3-42, nr. 4)
J.J. Suurmond: feb. 1985-mei 1986 (29, nr. 6-30, nr. 9) en mei 1989-heden (33, nr. 5-42, nr. 4)
M.v.d. Heuvel: jan. 1988-heden (32, nr. 3-42, nr. 4)
G.M.G. v.d. Waals-Seinen: jan. 1988-heden (32, nr. 3-42, nr. 4)
A.P. v.d. Broek: mrt. 1988-heden (32, nr. 4-42, nr. 4)
M. Frøland: jan. 1988-nov. 1988 (32, nr. 3-33, nr. 3)
J.N. van Ditmarsch: juli 1991-mei 1995(35, nr. 6-39, nr. 5)
R.A. van Kooij: mrt. 1994- heden (38, nr. 4-42, nr. 4)
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
sgm: CWN nieuwsbrief
va: Nieuw Vuur abusievelijk wordt jaargang 17 (1973) als 19 aangeduid
tot feb. 1968 (11, nr. 12) lopen de jaargangen van maart tot februari
jaargang 12 loopt van maart 1968 tot december 1968
1969 begint de jaargang in januari, vanaf 1973/74 van sep/okt. tot juni/juli
Autopsie:
KDC: mrt. 1957-mrt/apr. 1998 (1, nr. 1-42, nr. 4)
ontbreekt: aug. 1958 (1, nr. 6)
apr. 1959 (3, nr. 2);
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-