BNPP

Bode des Heils in Christus; Bode van het heil in Christus

Ondertitel:
jan. 1991 (134, nr. 1): maandelijks onafhankelijk bijbelstudieblad sinds 1858 (waarin opgenomen: Bode-Express)
jan. 1998 (141, nr. 1): Magazine voor Bijbelstudie
Categorie:
III/zending
Verschenen:
1858-dec. 2003 (1, nr. 1-146, nr. 12)
Eigenaar:
1874 (17, nr. 1): H.C. Voorhoeve Jzn
1901 (44, nr. 1): J.N. Voorhoeve
juli 1957* (100, nr. 7*): H. Medema
Uitgever:
D. van Sijn, Rotterdam
1860 (3, nr. 1): A. van den Briel Gzn, Rotterdam
1864 (7, nr. 1): -
1874 (17, nr. 1): H.C. Voorhoeve Jzn, Rotterdam
1875 (18, nr. 1): H.C. Voorhoeve Jzn, ‘s-Gravenhage
1901 (44, nr. 1): J.N. Voorhoeve, ‘s-Gravenhage
later H. Medema, Apeldoorn
nov. 1981 (124, nr. 11): H. Medema, Vaassen
juli 1957* (100, nr. 7*): H. Medema, Apeldoorn
Drukker:
D. van Sijn, Rotterdam
1864 (7, nr. 1): Snelpersdrukkerij D. van Sijn, Rotterdam
jan. 1974* (117, nr. 1*): Blok en Zn. BV, Dieren
jan. 1981 (124, nr. 1): Abbes, Almelo
aug. 1985 (128, nr. 8): Biester en Abbes B.V., Almelo
jan. 1998 (141, nr. 1): Grafisch bedrijf Pieters, Groede
Plaats van Uitgave:
Rotterdam
1875 (18, nr. 1): ‘s-Gravenhage
later: Apeldoorn
nov. 1981 (124, nr. 11): Vaassen
juli 1957* (100, nr. 7*): Apeldoorn
Frequentie:
10 x p/j
1866 (9, nr. 1): 12 x p/j
jan. 1974* (117, nr. 1*): 12 x p/j, in juli, in aug. dubbelnummer
Omvang:
II
1922 (65, nr. 1): III
jan. 1991 (134, nr. 1): IV
jan. 1993 (136, nr. 1): V
jan. 1998 (141, nr. 1): III
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
ƒ 1,00 p/j, losse nummers ƒ 0,15
1905 (48): ƒ 1,00 p/j, losse nummers ƒ 0,10, oude jaargangen ƒ 1,20 ingenaaid
jan. 1933* (76, nr. 1*): ƒ 2,90 p/j, buitenland ƒ 3,25 p/j
juli 1957* (100, nr. 7*): ƒ 3,90 p/j, buitenland ƒ 4,50 p/j
jan. 1974* (117, nr. 1*): Nederland: ƒ 15,00 p/j, buitenland: ƒ 17,00 of ƒ 18,00 p/j
dec. 1974 (117, nr. 12): Nederland ƒ 18,00 p/j, buitenland ƒ 20,00 p/j of ƒ 22,00 p/j
dec. 1978 (121, nr. 12): Nederland ƒ 23,00 p/j, België ƒ 25,00 p/j en overig buitenland ƒ 28,00 p/j
dec. 1983 (126, nr. 12): Nederland ƒ 28,00 p/j, buitenland ƒ 34,00 p/j
dec. 1988 (131, nr. 12): Nederland ƒ 39,50 p/j, buitenland ƒ 44,50 p/j
dec. 1994 (137, nr. 12): Nederland ƒ 40,00 p/j, buitenland ƒ 44,50 p/j
dec. 2001 (144, nr. 12): Nederland ƒ 44,10 p/j, buitenland ƒ 55,10 p/j
dec. 2003 (146, nr. 12): Nederland ƒ 23,50 p/j, buitenland ƒ 29,50 p/j
Foto's:
-;jan. 1974* (117, nr. 1*): ja
Tekeningen:
-
jan. 1974* (117, nr. 1*): ja
Redactie:
H.C. Voorhoeve: 1874-1900 (17, nr. 8-43, nr. 12)
J.N. Voorhoeve: 1901-jan. 1933*? (44, nr. 1-76, nr. 1*)
P. Boon: juli 1957* (100, nr. 7*): B. Lemkes: juli 1957* (100, nr. 7*): H. Zwart: juli 1957* (100, nr. 7*): J. van der Bijl: jan. 1974*-aug. 1999 (117, nr. 1*-142, nr. 8)
J.G. Fijnvandraat: jan. 1974*-aug. 2000 (117, nr. 1*-143, nr. 8)
J. Klein Haneveld: jan. 1974*-dec. 1994 (117, nr. 1*-137, nr. 12)
H. Medema: juli 1957*-aug. 1978 (100, nr. 7*-121, nr. 8)
H. Wilts: jan. 1974*-mei 1984 (117, nr. 1*-127, nr. 5)
J.Ph. Fijnvandraat: aug. 1979-nov. 2003 (122, nr. 8-146, nr. 1)
H.P. Medema (secretaris): nov. 1984-mrt. 2003 (127, nr. 11-146, nr. 3)
W.J. Ouweneel: nov. 1985-dec. 2003 (128, nr. 11-146, nr. 12)
S. Streuper: nov. 1985-dec. 2003 (128, nr. 11-146, nr. 12)
G.H. Kramer: juli/aug. 1995-mei 2000 )138, nr. 7/8-143, nr. 5)
M.J. Arentsen: apr. 1996-dec. 2003 (139, nr. 4-146, nr. 12)
M.S. Zwitser: nov. 1999-dec. 2003 (142, nr 11-146, nr. 12)
H. Medema (hoofdredacteur): apr. 2003-dec. 2003 (146, nr. 4-146, nr. 12)
F. Derks: apr. 2003-dec. 2003 (146, nr. 4-146, nr. 12)
R. Derks: apr. 2003-dec. 2003 (146, nr. 4-146, nr. 12)
R. Klein Haneveld: apr. 2003-dec. 2003 (146, nr. 4-146, nr. 12)
T.v.d. Laan: apr. 2003-dec. 2003 (146, nr. 4-146, nr. 12)
C. Neefjes: apr. 2003-dec. 2003 (146, nr. 4-146, nr. 12)
B. Streuper: apr. 2003-dec. 2003 (146, nr. 4-146, nr. 12)
Medewerkers:
P. van Beugen: jan. 1998-juni/juli 2000 (141, nr. 1-143, nr. 6/7)
J. Brouwer-Perdon: jan. 1998-jan. 2000 (141, nr. 1-143, nr. 1)
D. Feddes-Vis: jan. 1998-jan. 2000 (141, nr. 1-143, nr. 1)
J. Fijnvandraat: jan. 1998-jan. 2002 (141, nr. 1-145, nr. 2)
J. Koolwaaij: jan. 1998-apr. 1999 (141, nr. 1-142, nr. 4)
T. Lievers: jan. 1998-juni/juli 2000 (141, nr. 1-143, nr. 6/7)
H. Roos: jan. 1998-feb. 2000 (141, nr. 1-143, nr. 2)
A. Rutgers-Zandberg: jan. 1998-jan. 2003 (141, nr. 1-146, nr. 1)
B. Streuper: jan. 1998-mrt. 2003 (141, nr. 1-146, nr. 3)
A-J. de Vries: jan. 1998-mrt. 2003 (141, nr. 1-146, nr. 3)
E. Zwart: jan. 1998-mrt. 2003 (141, nr. 1-146, nr. 3)
M. S. Zwitser: jan. 1998-okt. 1999 (141, nr. 1-142, nr. 10)
F. Derks: jan. 2002-mrt. 2003 (145, nr. 1-146, nr. 3)
R. Derks: jan. 2002-feb. 2003 (145, nr. 1-146, nr. 2)
R. Klein Haneveld: jan. 2002-mrt. 2003 (145, nr. 1-146, nr. 3)
F. van der Laan: jan. 2002-mrt. 2003 (145, nr. 1-146, nr. 3)
Chr. Neefjes: jan. 2002-mrt. 2003 (145, nr. 1-146, nr. 3)
J. Noorlander: jan. 2002-mrt. 2003 (145, nr. 1-146, nr. 3)
Speciale nummers:
jan .1974-dec. 1974 (117, nrs. 1-12): elk nummer heeft een bijlage met “Mededelingen” over het werk Gods in onze dagen
jan. 1981 (124, nr. 1): een driemaandelijkse bijlage genaamd Bode-Express van de Bode van het heil in Christus, losse nummers ƒ 1,00, uitgever Medema, Apeldoorn, later Vaassen
dec. 1990 (133, nr. 12): laatste driemaandelijkse bijlage Bode-Express
jan. 1991 (134, nr. 1): Bode-Express oi elk nummer van de Bode van het heil in Christus, als bijlage
juli/aug. 1994 (137, nr. 7/8): themanummer ‘Gemeenschap’
jan. 1998 (141, nr. 1): Bode en Bode-Express vormen een geheel
nov. 2000 (143, nr. 11): themanummer: John Nelson Darby
Bibliografische gegevens:
va Bode, magazine voor Bijbelstudie
er is nog een bijblad Mededeelingen omtrent het werk Gods in onze dagen
Autopsie:
UvA: 1858 (1)
1860 (3, nr.5)
1861 (4, nr. 4-5)
1864 (7, nr. 2, 5-6, 10-12)
1866 (9)
1867 (10, nr. 5-6,10-12)
1868 (11)
1869 (12, nr. 1-4)
1871 (14)
1872 (15, nr. 3)
1874 (17, nr. 3, 7-8, 12)
1875 (18)
1879 (22, nr. 6)
HDC: 1880(23)
1883-1886 (26-29)
1889-1890 (32-33)
1892-1900 (35-43)
1901-1903 (44-46)
1906-1934 (49-77)
1986 (129)
1996 (139)
KB: jan. 1974-dec. 2003 (117, nr. 1-146, nr. 12)
ontbreekt: mrt. 1981 (124, nr. 3)
sep. 1983 (126, nr. 9)
mrt. 1987 (130, nr. 3)
PM: jan. 1905 (48, nr. 1)
jan. 1926 (69, nr. 1)
jan. 1928 (71, nr. 1)
jan. 1931 (74, nr. 1)
okt. 1938 (81, nr. 10)
juli 1957 (100, nr. 7)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
Vergadering
Literatuur:
-
Vindplaats:
-