BNPP

Federatiecontact

Ondertitel:
Uitgave: Christen Jonge Vrouwen Federatie
mrt. 1959 (zj, nr. 1): orgaan van de Christen Jonge Vrouwen Federatie
mei/juni 1966 (zj, nr. 5/6): maandblad van de Christen Jonge Vrouwen Federatie
jan. 1971 (zj, zn): CJVF-YWCA
Categorie:
II/vrouwenblad
Verschenen:
jan. 1957-dec. 1972 (zj, nr. 1-zj, nr. 12)
Eigenaar:
Christen Jonge Vrouwen Federatie
Uitgever:
Christen Jonge Vrouwen Federatie, Utrecht
Drukker:
aug/sep. 1962 (1962, nr. 8/9): W. Stempher en Zn CV, Deventer
Plaats van Uitgave:
Utrecht
Frequentie:
12 x p/j, soms minder
Omvang:
I
1959: II
1961: III
Formaat:
B
Oplage:
Prijzen:
ƒ2,00 p/j
feb. 1962 (1962, nr. 2): ƒ6,00 p/j, ƒ4,00 p/j voor leden van aangesloten verenigingen
dec. 1966 (1966, nr. 12): ƒ6,00 p/j voor leden van aangesloten verenigingen, overigen ƒ8,00 p/j
jan. 1972 (1972, nr. 1): ƒ10,00 p/j voor leden van aangesloten verenigingen, overigen ƒ12,50 p/j
Foto's:
Tekeningen:
Redactie:
H.C. Dirkse-Bresters: jan. 1957-nov/dec. 1958 (zj, nr. 1-zj, nr. 11)
A. Honnef-Bender: jan. 1957-nov/dec. 1958 (zj, nr. 1-zj, nr. 11)
J.H. Mijnarends-Landsman: jan. 1957-nov/dec. 1958 (zj, nr. 1-zj, nr. 11)
H.E. de Lagh: jan. 1957-nov/dec. 1958 (zj, nr. 1-zj, nr. 11)
C.E.F. Palies-Giesberts: jan. 1957-nov/dec. 1958 (zj, nr. 1-zj, nr. 11)
L.J.Th. Wirth: jan. 1957-nov/dec. 1958 (zj, nr. 1-zj, nr. 11)
M.C.E. Kloosterman-Fortgens: mrt. 1959-feb. 1962-feb. 1962 (zj, nr. 1-zj, nr. 2)
M.C.E. Kloosterman-Fortgens (hoofdredacteur): mrt. 1962-dec. 1971 (zj, nr. 3-zj, nr. 9)
W.H.A. Tichelaar (ook W.H.A. Bisschop-Tichelaar): mrt. 1959-nov. 1959 (zj. Nr. 1-zj, nr. 7)
P.A. Scholten-van Asbeck: mrt. 1959-dec. 1972 (zj, nr. 1-1972, nr. 12)
F.A. van den Bijllaardt-Koster (eindredacteur): jan. 1962-dec. 1972 (zj, nr. 1-zj, nr. 12)
L.J. van Giessen: dec. 1959-feb. 1960 (zj, nr. 8-zj, nr. 2)
H.M. Carel: nov. 1960-sep. 1972 (zj, nr. 11-zj, nr. 9)
L.W. van der Heide-van Doorn: okt. 1959-dec. 1972 (zj, nr. 6-zj, nr. 12)
W.R. Karssiens-Schlingemann: mrt. 1959-aug. 1969 (zj, nr. 1-zj, nr. 8)
A.M.C. van Lijnden-van den Bosch: dec. 1959-juni/juli 1965 (zj, nr. 8-zj, nr. 6/7)
H.J.N. Elzenga: mrt. 1960-dec. 1961 (zj, nr. 3-zj, nr. 11)
E. van Marwijk Kooy-von Baumhauer: jan. 1964-aug. 1969 (zj, nr. 1-zj, nr. 8)
C. van Schilfgaarde-Grant: feb. 1965-juni/juli 1965 (zj, nr. 2-zj, nr. 6/7)
J.C. Dorhout-Visser ’t Hooft: feb. 1967-aug. 1969 (zj, nr. 2-zj, nr. 8)
J.C. Visser ’t Hooft: sep. 1969-dec. 1972 (zj, nr. 9-zj, nr. 12)
H.J. Nuboer-de Froe: feb. 1967-dec. 1972 (zj, nr. 2-zj, nr. 12)
I.E. Parlevliet-Flesseman: mrt. 1968-dec. 1972 (zj, nr. 3-1972, nr. 12)
M.A. Key: sep. 1969-apr. 1970 (zj, nr. 9-zj, nr. 4)
M.A. van den Steenhoven-Key: mei 1970-dec. 1972 (zj, nr. 5-zj, nr. 12)
A.E. Zanen-van Eeghen: mrt. 1971-dec. 1972 (zj, zn-zj, nr. 12)
L.J. Esser-Bergema: okt. 1972-dec. 1972 (zj, nr. 10-zj, nr. 12)
Medewerkers:
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
vv Contactblad op weg
va Contour
Autopsie:
HDC: feb. 1962-jan. 1972 (1962, nr. 2-1972, nr. 1)
ontbreekt: 1962, nr. 3, 4, 5, 6, 7
1963, nr. 12
1964, nr. 2, 3, 4
1965, nr. 2, 3, 5
1970, nr. 10, 11, 12
1971, nr. 1, 2, 5, 10, 11, 12
RUU: jan. 1966-dec. 1967 (1966, nr. 1-1967, nr. 12)
IAAV: jan. 1957-dec. 1972 (zj, nr. 1-zj, nr. 12)
Achtergrond:
CJV
Literatuur:
-
Vindplaats:
-