BNPP

G.J.O.-Leidersblad G.J.O.-Leidersblad 12-16

Ondertitel:
voor het jeugdwerk van 12-16-jarigen
juni 1957 (38, nr. 6): 12-17-jarigen
jan. 1958 (39, nr. 1): 12-16-jarigen
jan. 1959 (40, nr. 1): t.b.v. jongens- en meisjesclubs voor 12-16-jarigen
sep. 1962 (43, nr. 10): ten behoeve van meisjes- en jongensclubs (12-16)
Categorie:
IV/jeugdwerk
Verschenen:
jan. 1957-mei/juni 1968* (38, nr. 1-50, nr. 5*)
Eigenaar:
Bond voor Gereformeerde Jeugdorganisatie
Uitgever:
Bond voor Gereformeerde Jeugdorganisatie, Utrecht
Drukker:
Plaats van Uitgave:
Utrecht
Frequentie:
12x p/j
Omvang:
IV
Formaat:
B
Oplage:
Prijzen:
abonnementsprijs opgenomen in lidmaatschapscontributie
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
commissie leidersvorming: jan. 1957-mei/juni 1968* (38, nr. 1-50, nr. 5*)
J.C.J. Kuiper (eindredacteur): jan. 1957- juni 1959 (38, nr. 1-40, nr. 6)
Medewerkers:
Speciale nummers:
apr.1960 (41, nr. 5): bondsdagnummer, met jaarverslagen bondsdagprogramma 1960 en bondsadressen
mrt. 1961 (42, nr. 4): bondsdagnummer
apr. 1963 (44, nr. 5): bondsdagnummer
apr. 1964 (45, nr. 4): bondsdagnummer (leidersblad-stimulans)
apr. 1965 (46, nr. 4): bondsdagnummer (leidersblad-stimulans)
apr. 1966 (47, nr. 4): bondsdagnummer
Bibliografische gegevens:
gedeeltelijke vv Leidersblad met doorlopende jaargangtelling
van 1963 tot 1966 is de jaargangnummering onregelmatig
Autopsie:
RAU: jan. 1957-mei/juni 1968 (38, nr. 1-50, nr. 5)
ontbreekt: 38, nr. 7, 8
39, nr. 7, 8, 9
40, nr. 10, 11;43, nr. 1, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11
HDC: juli/aug. 1957 (38, nr. 7/8)
okt. 1959-nov. 1959 (40, nr. 10, 11)
jan./apr/juni/okt. 1962 (43, nr. 1, 4, 7, 11)
Achtergrond:
LCGJ
Literatuur:
-
Vindplaats:
-