BNPP

H.V.D.-bulletin

Ondertitel:
Categorie:
III/organisatie
Verschenen:
mrt. 1953-dec. 1972 (1, nr. 1-20, nr. 9)
Eigenaar:
Nederlandse Hervormde Kerk, Commissie voor de Hervormde Vrouwen Dienst
Uitgever:
Nederlandse Hervormde Kerk, Commissie voor de Hervormde Vrouwen Dienst, Driebergen
1966 (13): Gemeentebeweging Hervormde Vrouwendienst, Zeist
Drukker:
Plaats van Uitgave:
Driebergen
1966 (13): Zeist
Frequentie:
1 x p/2m
1970 (17): 9 x p/j
Omvang:
I
Formaat:
A
Oplage:
Prijzen:
ƒ1,00 p/j
1967* (14): ƒ2,00 p/j
1971 (18): ƒ4,75 p/j
Foto's:
Tekeningen:
Redactie:
namen van redactieleden worden af en toe vermeld
H.P.R. Tichelaar-Winkel: okt. 1953-?
M.J. de Geus-Smelt: feb. 1966*-20 dec. 1969 (14, nr. 1*-16, nr. 5)
Jkvr. C.M. van Asch van Wijk: feb. 1966*-16 feb. 1967 (14, nr. 1*-15, nr. 1)
J.J. Dijkmeester-van Lennep: feb. 1966*-16 feb. 1967 (14, nr. 1*-15, nr. 1)
L. Liefferink-Oberman: feb. 1966*-16 feb. 1967 (14, nr. 1*-15, nr. 1)
Jkvr. J.M. van Winter: feb. 1966*-dec. 1972 (14, nr. 1*-20, nr. 9)
J.P. Stout-Booy: feb. 1966*-dec. 1972 (14, nr. 1*-20, nr. 9)
M.E. v.d. Berg-Warners: feb. 1966*-16 feb. 1967 (14, nr. 1*-15, nr. 1)
W. Timmermans: feb. 1966*-dec. 1972 (14, nr. 1*-20, nr. 9)
C.A. Butter: zd 1967*-dec. 1972 (15, zn*-20, nr. 9)
C.A. de Vlieger: zd 1967*-dec. 1972 (15, zn*-20, nr. 9)
I.J.H. Schreuder-Struik Dalm: zd 1967*-dec. 1972 (15, zn*-20, nr. 9)
A.E. Gravin van Randwijck-Laning: zd 1967*-1 juli 1972 (15, zn*-20, nr. 5)
A. Biegel: zd 1968*-dec. 1972 (16, zn*-20, nr. 9)
Medewerkers:
Jkvr. C.M. van Asch van Wijk: 16 feb. 1967-? (15, nr. 1-?)
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
1953 ook o.d.t. Bulletin van de Hervormde Vrouwen Dienst
wo 1970 H.V.D. rondzendbrief
oi Toerusting
Autopsie:
RUU: mrt. 1953 (nr. 1)
feb. 1966-dec. 1972 (14, nr. 1-20, nr. 9)
HDC: okt. 1967-dec. 1968 (15, nr. 4-16, nr. 5)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
NHK
Literatuur:
-
Vindplaats:
-