BNPP

Info

Ondertitel:
kwartaalblad voor leden van de Verenigingsraad en correspondenten/verzorgers van weekledencontributies van de NCRV
okt. 1989 (11, nr. 3): informatieblad voor leden van de Verenigingsraad en correspondenten van de NCRV
apr. 1991 (13, nr. 2): informatieblad voor leden van de Verenigingsraad en correspondenten en reisbegeleiders van de NCRV
feb. 1997 (19, nr. 1): Informatieblad voor allen die zich vrijwillig inzetten voor de NCRV
Categorie:
II/media
Verschenen:
feb. 1986-heden = aug. 2006 (8, nr. 1-28, nr. 5)
Eigenaar:
NCRV, Hilversum
Uitgever:
NCRV, Hilversum
Drukker:
okt. 1989 (11, nr. 3): Van der Wey BV, Hilversum
feb. 2005 (27, nr. 2): Klomp grafische communicatie, Amersfoort
jan. 2006 (28, nr. 1): A.K.N. Repro
Plaats van Uitgave:
Hilversum
Frequentie:
4x p/j
okt. 1989 (11, nr. 3): 5 x p/j
jan. 2000 (22, nr. 1): 10 x p/j
jan. 2006 (28, nr. 1): 8 x p/j
Omvang:
I
Formaat:
B: okt. 1989 (11, nr. 3): D
jan. 2000 (22, nr. 1): B
Oplage:
Prijzen:
gratis voor de doelgroepen
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
H. v. Manen: feb. 1986-feb. 1988 (8, nr. 1-10, nr. 1)
C. Oosterbeek: feb. 1986-feb. 1988 (8, nr. 1-10, nr. 1) en okt. 1989-juli 1994 (11, nr. 3-16, nr. 3)
A. de Raad jr: feb. 1986-feb. 1988 (8, nr. 1-10, nr. 1)
C. Wiering: feb. 1986-feb. 1988 (8, nr. 1-10, nr. 1) en okt. 1989-juli 1994 (11, nr. 3-16, nr. 3)
A.J. van Geijtenbeek: feb. 1986-feb. 1988 (8, nr. 1-10, nr. 1)
A.J. van Geijtenbeek (secretaris): okt. 1989-sep. 1999 (11, nr. 3-21, nr. 5)
C. Timmer (eindredacteur): feb. 1986-feb. 1988 (8, nr. 1-10, nr. 1)
W. van den Dool (eindredacteur): okt. 1989-juli 1997 (11, nr. 3-19, nr. 3)
K. Doornbos: okt. 1989-juli 1997 (11, nr. 3-19, nr. 3)
F. Strietman: okt. 1989-feb. 1991 (11, nr. 3-13, nr. 1)
P. Wamsteker: okt. 1989-juli 1990 (11, nr. 3-12, nr. 3)
H. Schoon: okt. 1990-juli 1997 (12, nr. 4-19, nr. 3)
Chr. den Draak: okt. 1991-juli 1993 (13, nr. 4-15, nr. 3)
N. Bos: okt. 1993-juli 1997 (15, nr. 4-19, nr. 3) en apr. 1998-feb. 1999 (20, nr. 2-21, nr. 1)
N. Bos (hoofdredacteur): feb. 2000-sep. 2000 (22, nr. 2-22, nr. 7)
B. Schouten: dec. 1994-dec. 1999 (16, nr. 5-21, nr. 5)
D. Buddingh: okt. 1997-juli 1998 (19, nr. 4-20, nr. 3)
Th. Luckel: okt. 1997 (19, nr. 4) en apr. 1999-dec. 1999 (21, nr. 2-21, nr. 5)
Th. Luckel (eindredacteur): jan. 2000-sep. 2001 (22, nr. 1-23, nr. 7)
P. Mendelts: okt. 1997-nov. 2004 (19, nr. 4-26, nr. 9)
P. Moonen: okt. 1997-dec. 1999 (19, nr. 4-21, nr. 5)
A. Groustra (eindredacteur): dec. 1997-apr. 1998 (19, nr. 5-20, nr. 2)
B. Mol: apr. 1998 (20, nr. 2)
S. Visser: apr. 1998 (20, nr. 2)
S. Visser (eindredacteur)
juli 1998-dec. 1999 (20, nr. 3-21, nr. 5)
M. Groen: feb. 1999-apr. 1999 (21, nr. 1-21, nr. 2)
M. Groen (eindredacteur): jan. 2000-heden (22, nr. 1-28, nr. 5)
J. van de Heuvel: jan. 2000-heden (22, nr. 1-28, nr. 5)
M. van Tuinen: jan. 2000-feb. 2005 (22, nr. 1-27, nr. 2)
B. Schouten: mrt. 2000-okt. 2002 (22, nr. 3-24, nr. 8)
J. Schulte (hoofdredacteur): okt. 2000-dec. 2000 (22, nr. 8-22, nr. 10)
P. Boverhoff (hoofdredacteur): jan. 2001-dec. 2002 (23, nr. 1-24, nr. 10)
M. Michielen: okt. 2001-okt. 2003 (23, nr. 8-25, nr. 8)
M. van den Biggelaar: nov. 2002-dec. 2005 (24, nr. 9-27, nr. 10)
A. Kaptein (hoofdredacteur): jan. 2003-aug. 2003 (25, nr. 1-25, nr. 7)
S. Verhagen (hoofdredacteur): okt. 2003 (25, nr. 8)
B. Jongerius (hoofdredacteur): nov. 2003-feb. 2005 (25, nr. 9-27, nr. 2)
Y. van den Broek (hoofdredacteur): mrt. 2005-heden (27, nr. 3-28, nr. 5)
M. Keeris: okt. 2005-heden (27, nr. 8-28, nr. 5)
H. van den Berge: aug. 2006 (28, nr. 5)
Medewerkers:
N. Bos: jan. 2000-feb. 2000 (22, nr. 1-22, nr. 2)
D. Buddingh: jan. 2000-juli 2000 (22, nr. 1-22, nr. 6) en sep. 2000 (22, nr. 7) en dec. 2000-jan. 2001 (22, nr. 10-23, nr. 1)
A. van Geijtenbeek: jan. 2000-apr. 2000 (22, nr. 1-22, nr. 4)
P. Moonen: jan. 2000-apr. 2000 (22, nr. 1-22, nr. 4) en sep. 2000 (22, nr. 7) en apr. 2001-mei 2001 (23, nr. 4-23, nr. 5)
E. de Weerd: jan. 2000-feb. 2000 (22, nr. 1-22, nr. 2)
H. Boerma: mrt. 2000 (22, nr. 3)
B. Fels: apr. 2000 (22, nr. 4) en nov. 2000 (22, nr. 9)
J. Westbroek: mei 2000 (22, nr. 5)
H. Paulich: juli 2000 (22, nr. 6) en nov. 2000 (22, nr. 9)
J. Schulte: juli 2000 (22, nr. 6)
M. den Broekert: juli 2000 (22, nr. 6)
E. op de Coul: sep. 2000 (22, nr. 7)
M. de Baat: nov. 2000 (22, nr. 9)
S. op ’t Veld: feb. 2001 (23, nr. 3)
vanaf juni 2001 (23, nr. 6) worden geen namen van medewerkers meer vermeld
Speciale nummers:
aug. 1998 (20, zn): extra editie ledenwerfactie najaar 1998
Bibliografische gegevens:
vv Informatiebulletin (NCRV), met doorlopende (jaargang)nummertelling
Autopsie:
HDC: juni 1986-okt. 1988 (8, nr. 2-10, nr. 3)
okt. 1988 (10, nr. 3)
ontbrekende nummers: juli 1988 (10, nr. 2)
mrt. 1986 (8, nr. 1)
KB: feb. 1986-aug. 2006 (8, nr. 1-28, nr. 5)
ontbreekt: sep. 2005 (27, nr. 7) (8, nr. 1-)
Achtergrond:
NCRV
Literatuur:
-
Vindplaats:
-