BNPP

Informatiebulletin

Ondertitel:
Kaderblad en Persbulletin van de Broederschap van Pinkstergemeenten
juni 1975 (5, nr. 6): Maandblad van de Broederschap van Pinkstergemeenten
Categorie:
III/instelling
Verschenen:
1971-jan/feb. 1977* (nr. 1-7 nr. 1*)
Eigenaar:
Broederschap van Pinkstergemeenten
Uitgever:
Broederschap van Pinkstergemeenten, ´s-Gravenhage
Drukker:
apr. 1976 (6, nr. 4): Challenge Press, Haarlem (mogelijk heeft deze drukkerij eerder al een aantal nummers gedrukt)
Plaats van Uitgave:
´s-Gravenhage
Frequentie:
1x p/m
Omvang:
II
Formaat:
B
Oplage:
Prijzen:
okt. 1973* (3, nr. 3*): ƒ10,00 p/j
juni 1975 (5, nr. 6): ƒ12,50 p/j, losse nummers ƒ1,00, fpp ƒ1,50
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
A. v. Polen: feb. 1974-juni 1975 (4, nr. 2-5, nr. 6)
F.G. Poot: feb. 1974-jan/feb. 1977 (4, nr. 2-7, nr. 1)
R. van Essen: feb. 1974-juni/juli 1974* (4, nr. 2-4, nr. 6*)
L. Cornelder: juni 1975*-jan/feb. 1977* (5, nr. 6*-7, nr. 1*)
D.L. Richards: juni 1975*-jan/feb. 1977* (5, nr. 6*-7, nr. 1*)
H.P. Ong: juni 1975*-jan/feb. 1977* (5, nr. 6*-7, nr. 1*)
W.J. Lentink: juni 1975*-jan/feb. 1977* (5, nr. 6*-7, nr. 1*)
I. Molenski: juni 1975*-jan/feb. 1977* (5, nr. 6*-7, nr. 1*)
H.N. v. Ameron: juni 1975*-jan/feb. 1977* (5, nr. 6*-7, nr. 1*)
T.J. de Ruiter: juni 1975*-jan/feb. 1977* (5, nr. 6*-7, nr. 1*)
Medewerkers:
H. Timman: juni 1975*-mei 1976* (5, nr. 6*-6, nr. 5*)
F. Poot: juni 1975*-mei 1976* (5, nr. 6*-6, nr. 5*)
W.J. Lentink: feb. 1976*-jan/feb. 1977* (6, nr. 2*-7, nr. 1*)
J. Karsten: feb. 1976*-jan/feb. 1977* (6, nr. 2*-7, nr. 1*)
K. v. Balen: feb. 1976*-jan/feb. 1977* (6, nr. 2*-7, nr. 1*)
A. v. Polen: feb. 1976*-jan/feb. 1977* (6, nr. 2*-7, nr. 1*)
M. Feringa: apr. 1976*-jan/feb. 1977* (6, nr. 4*-7, nr. 1*)
Speciale nummers:
apr. 1976 (6, nr. 4): Adresboek Broederschap van Pinkstergemeenten met aangesloten en bevriende gemeenten
Bibliografische gegevens:
va Woord + Geest (1978-1981)
Autopsie:
HDC: okt. 1973-juni/juli 1974 (3, nr. 3-4, nr. 6)
juni 1975 (5, nr. 5), feb. 1976 (6, nr. 2)
apr. 1976-mei 1976 (6, nr. 4-6, nr. 5)
jan/feb. 1977 (7, nr. 1)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
andere vindplaatsen voegen niets toe
Achtergrond:
Pinkster
Literatuur:
-
Vindplaats:
-