BNPP

Kind en Evangelie

Ondertitel:
Categorie:
IV/godsdienstig
Verschenen:
1947-heden = aug. 2006 (1-60, nr. 7)
Eigenaar:
Bond van Hervormde Zondagscholen op Gereformeerde Grondslag
Uitgever:
Hervormd Bondsbureau, Bergambacht
later: Hervormd Bondsbureau, Nijkerk
Drukker:
Plaats van Uitgave:
Bergambacht
later: Nijkerk
Frequentie:
1 x p/m
Omvang:
II
Formaat:
B
Oplage:
Prijzen:
ƒ2,25 p/j
Foto's:
Tekeningen:
ja
Redactie:
Hervormd Bondsbureau: jan. 1970*-aug. 1975* (24, nr. 1-29, nr. 8)
A. Doeland (eindredacteur): jan. 1982-dec. 1995 (36, nr. 1-49, nr. 12)
M.L. Breugem-Kardol: mei 2004-heden (58, nr. 5-60, nr. 7)
K. Hoek-van Noort: mei 2004-heden (58, nr. 5-60, nr. 7)
Medewerkers:
Speciale nummers:
juni/juli 1996 (50, nr. 6): jubileumnummer 50 jaar Kind en evangelie
Bibliografische gegevens:
Autopsie:
RUU: jan. 1970-aug. 1975 (24, nr. 1-29, nr. 8)
ontbreekt: 27, nr. 8, 11, 12
28, nr. 1-28, nr. 10
KB: sep. 1974-aug. 2006 (28, nr. 9-60, nr. 7)
ontbreekt: okt. 1974 (28, nr. 10)
mei 1977-dec. 1977 (31, nr. 5-31, nr. 12)
apr. 1978-juli 1978 (32, nr. 4-32, nr. 7)
okt. 1978-dec. 1978 (32, nr. 10-32, nr. 12)
feb. 1979 (33, nr. 2)
apr. 1979-juli 1979 (33, nr. 4-33, nr. 7)
okt. 1979 (33, nr. 10)
dec. 1979 (33, nr. 12)
sep. 1983-juli 1984 (37, nr. 9-38, nr. 6)
sep. 1984-dec. 1987 (38, nr. 8-41, nr. 12)
sep. 1989 (43, nr. 10)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
GBNHK
Literatuur:
-
Vindplaats:
-