BNPP

Libertas ex Veritate Libertas ex Veritate NU

Ondertitel:
orgaan der Nieuwe afdeling Utrecht der Societas Studiosorum Reformatorum
jan. 1981 (7, nr. 3): Orgaan der S.S.R.-N.U.
jan. 1986 (12, nr. 1): Verenigingsblad van S.S.R.-N.U.
Categorie:
II/studentenblad
Verschenen:
zd 1975-nov. 1992 (1, nr. 1-18, nr. 6)
Eigenaar:
Societas Studiosorum Reformatorum Nieuwe afdeling Utrecht
Uitgever:
Societas Studiosorum Reformatorum Nieuwe afdeling Utrecht, Utrecht
Drukker:
Stencil in eigen beheer
mrt. 1980 (6, nr. 5): Offset Commissie van Unitas, Utrecht
juni 1980 (6, nr. 8): elve/labor vincit, Leiden
jan. 1981 (7, nr. 3): Offset Commissie Unitas, Utrecht
Plaats van Uitgave:
Utrecht
Frequentie:
10x p/j
1982/1983: 9x p/j
1986: 8x p/j
1987: 6x p/j
Omvang:
1977/1978: V
1978/1979: III
Formaat:
B
Oplage:
Prijzen:
okt. 1978 (4, nr. 10): voor leden vereniging S.S.R.-N.U. gratis, begrepen in lidmaatschap, niet-leden ƒ20,00 p/j
jan. 1979 (5, nr. 3): niet-leden ƒ20,00 p/j
apr. 1979 (5, nr. 5):-
Foto's:
Tekeningen:
ja
Redactie:
E. Heijerman: dec. 1976-nov. 1977 (3, nr. 2-4, nr. 1)
A. Roodenburg: dec. 1976-nov. 1977 (3, nr. 2-4, nr. 1)
M. v.d. Rotte (hoofdredacteur): dec. 1976-nov. 1977 (3, nr. 2-4, nr. 1)
H. de Winter: dec. 1976-nov. 1977 (3, nr. 2-4, nr. 1)
E. Dijksman (hoofdredacteur): jan. 1978-apr. 1978 (4, nr. 3-4, nr. 6)
W. Jansen: jan. 1978-nov. 1978 (4, nr. 3-5, nr. 1)
J. Dikken: feb. 1978-nov. 1978 (4, nr. 4-5, nr. 1)
E. van ’t Hof: feb. 1978-nov. 1978 (4, nr. 4-5, nr. 1)
M. Punt: feb. 1978-nov. 1978 (4, nr. 4-5, nr. 1)
J. van ’t IJssel: feb. 1978-nov. 1978 (4, nr. 4-5, nr. 1)
E. Dijksman: mei 1978-nov. 1978 (4, nr. 7-5, nr. 1)
H. van der Laane (hoofdredacteur): nov. 1978-nov. 1979 (5, nr. 1-6, nr. 1)
H. Smulders: nov. 1978-nov. 1979 (5, nr. 1-6, nr. 1)
G. Silvis: nov. 1978-nov. 1979 (5, nr. 1-6, nr. 1)
J. Muiderhout: nov. 1978-nov. 1979 (5, nr. 1-6, nr. 1)
I. Hage: nov. 1978-nov. 1979 (5, nr. 1-6, nr. 1)
J. de Ruiter: mrt. 1980-nov. 1980 (6, nr. 5-7, nr. 1)
W. van Goeverden: mrt. 1980-nov. 1980 (6, nr. 5-7, nr. 1)
M. Heijerman: mrt. 1980-nov. 1980 (6, nr. 5-7, nr. 1)
I. Mooijweer: mrt. 1980-nov. 1980 (6, nr. 5-7, nr. 1)
R. Rinzema: mrt. 1980-nov. 1980 (6, nr. 5-7, nr. 1)
H. Scholte (hoofdredacteur): dec. 1980-okt. 1981 (7, nr. 2-7, nr. 10)
C. Heerdink: dec. 1980-okt. 1981 (7, nr. 2-7, nr. 10)
A. Hofman: dec. 1980-okt. 1981 (7, nr. 2-7, nr. 10)
L. Prins: dec. 1980-okt. 1981 (7, nr. 2-7, nr. 10)
H. Stolte: jan. 1981-okt. 1981 (7, nr. 3-7, nr. 10)
L. Valstar (hoofdredacteur): dec. 1981-nov. 1982 (8, nr. 1/2-8, nr. 10)
R. Blaak: dec. 1981-nov. 1982 (8, nr. 1/2-8, nr. 10)
W. Koornstra: dec. 1981-nov. 1982 (8, nr. 1/2-8, nr. 10)
E. van Raalte: dec. 1981-nov. 1982 (8, nr. 1/2-8, nr. 10)
H. Visscher: dec. 1981-nov. 1982 (8, nr. 1/2-8, nr. 10)
A. Quist (hoofdredacteur): dec. 1982-nov. 1983 (9, nr. 1-9, nr. 9)
H. van Camp: dec. 1982-nov. 1983 (9, nr. 1-9, nr. 9)
D. Appelo: dec. 1982-nov. 1983 (9, nr. 1-9, nr. 9)
M. van der Laan (hoofdredacteur): dec. 1983-nov. 1984 (10, nr. 1-10, nr. 9)
J. Smit: dec. 1983-nov. 1984 (10, nr. 1-10, nr. 9)
H. van der Streek: dec. 1983-nov. 1984 (10, nr. 1-10, nr. 9)
G. Coes: dec. 1983-nov. 1984 (10, nr. 1-10, nr. 9)
A. Baerveldt: dec. 1983-nov. 1984 (10, nr. 1-10, nr. 9)
A. Bouma: dec. 1984-mei 1985 (11, nr. 1-11, nr. 5)
W. Gullissen: dec. 1984-dec. 1985 (11, nr. 1-11, nr. 9)
B. Jansen (hoofdredacteur): dec. 1984-dec. 1985 (11, nr. 1-11, nr. 9)
R. Kramer: dec. 1984-dec. 1985 (11, nr. 1-11, nr. 9)
A.J. Molenaar: dec. 1984-dec. 1985 (11, nr. 1-11, nr. 9)
B. Vos: dec. 1984-dec. 1985 (11, nr. 1-11, nr. 9)
A. den Toom: jan. 1986-dec. 1986 (12, nr. 1-12, nr. 8)
R. Bolwijn: jan. 1986-dec. 1986 (12, nr. 1-12, nr. 8)
H. Buitenhuis: jan. 1986-dec. 1986 (12, nr. 1-12, nr. 8)
R. van Houwelingen: jan. 1986-dec. 1986 (12, nr. 1-12, nr. 8)
E. de Jong: jan. 1986-dec. 1986 (12, nr. 1-12, nr. 8)
M. Torn: okt. 1986-dec. 1986 (12, nr. 7-12, nr. 8)
P. van der Beek: jan. 1987-okt. 1987 (13, nr. 1-13, nr. 6)
S. Jonkhoff: jan. 1987-okt. 1987 (13, nr. 1-13, nr. 6)
E. de Vries: jan. 1987-okt. 1987 (13, nr. 1-13, nr. 6)
R. Sneller: jan. 1987-okt. 1987 (13, nr. 1-13, nr. 6)
K. Haan: jan. 1987-okt. 1987 (13, nr. 1-13, nr. 6)
A. van ’t Spijker: jan. 1988-sep. 1988 (14, nr. 1-14, nr. 5)
H.J. van Mazijk: jan. 1988-sep. 1988 (14, nr. 1-14, nr. 5)
W. Markus: jan. 1988-sep. 1988 (14, nr. 1-14, nr. 5)
R. Bos: jan. 1988-sep. 1988 (14, nr. 1-14, nr. 5)
W. de Boer: jan. 1988-sep. 1988 (14, nr. 1-14, nr. 5)
A. van den Mijll Dekker: feb. 1989-juni 1989 (15, nr. 1-15, nr. 4)
B. Glas: feb. 1989-juni 1989 (15, nr. 1-15, nr. 4)
A. Knibbe: feb. 1989-juni 1989 (15, nr. 1-15, nr. 4)
J. Uenk: feb. 1989-juni 1989 (15, nr. 1-15, nr. 4)
S. Doelman: feb. 1989-juni 1989 (15, nr. 1-15, nr. 4)
H. de Graaf: feb. 1990-nov. 1990 (16, nr. 1-16, nr. 7/8)
J. de Klerk: feb. 1990-nov. 1990 (16, nr. 1-16, nr. 7/8)
J. Maarsingh: feb. 1990-nov. 1990 (16, nr. 1-16, nr. 7/8)
M. Stigter: feb. 1990-nov. 1990 (16, nr. 1-16, nr. 7/8)
D. Zielhuis: feb. 1990-nov. 1990 (16, nr. 1-16, nr. 7/8)
M. Dorenbos: feb. 1991-nov. 1991 (17, nr. 1-17, nr. 6)
H. Huson: feb. 1991-nov. 1991 (17, nr. 1-17, nr. 6)
H. Linde: feb. 1991-nov. 1991 (17, nr. 1-17, nr. 6)
S. Verhoef (redactiesecretariaat): feb. 1991-nov. 1991 (17, nr. 1-17, nr. 6)
H. Willering: feb. 1991-nov. 1991 (17, nr. 1-17, nr. 6)
R. Buteyn: z.d. 1992-nov. 1992 (18, nr. 2-18, nr. 6)
P. van Oorschot: z.d. 1992-nov. 1992 (18, nr. 2-18, nr. 6)
I. Ridder: z.d. 1992-nov. 1992 (18, nr. 2-18, nr. 6)
C. Rietkerk: z.d. 1992-nov. 1992 (18, nr. 2-18, nr. 6)
K. van Steensel: z.d. 1992-nov. 1992 (18, nr. 2-18, nr. 6)
Medewerkers:
Speciale nummers:
31 mrt. 1980 (6, nr. 4): Themanummer
sep. 1981 (znr.): Lustrumgids 75 jaar S.S.R. 1906-1981
Bibliografische gegevens:
S.S.R.-N.U. opgericht 31 okt. 1975 na uittreding uit de ‘oude’ S.S.R.
Autopsie:
HDC: sep. 1975 (2, nr. 9)
dec. 1976 (3, nr. 2)
okt. 1977 (3, nr. 10)
nov. 1977-nov. 1992 (4, nr. 1-18, nr. 6) waaraan ontbreekt: dec. 1977 (4, nr. 2)
apr. 1985 (11, nr. 4)
zd 1986 (12, nr. 6)
apr. 1987 (13, nr. 4)
zd 1988 (14, nr. 6)
zd 1989 (15, nr. 5,6)
zd 1990 (16, nr. 4,6)
zd 1991 (17, nr. 3,4,5)
zd 1992 (18, nr. 1)
RUU: juni 1980-okt. 1981 (6, nr. 8-7, nr. 10)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
SSR
Literatuur:
-
Vindplaats:
-