BNPP

Licht en liefde voor allen die daaraan behoefte hebben

Ondertitel:
Categorie:
III/opinie
Verschenen:
1914-dec. 1948 (nr. 1-30, nr. 6/12)
niet verschenen jan. 1941-jan. 1946
Eigenaar:
Hilbrandt Boschma, Ruurlo
jan 1924 (11, nr. 1): ‘Licht en Liefde’, Ruurlo: sep. 1938 (24, nr. 9): ‘Licht en Liefde’, Hilversum
Uitgever:
Hilbrandt Boschma, Ruurlo
jan 1924 (11, nr. 1): ‘Licht en Liefde’, Ruurlo
sep. 1938 (24, nr. 9): ‘Licht en Liefde’, Hilversum
Drukker:
Plaats van Uitgave:
Ruurlo
sep. 1938 (24, nr. 9): Hilversum
Frequentie:
1 x p/m
Omvang:
I
jan 1924 (11, nr. 1): II
Formaat:
C
jan 1924 (11, nr. 1): A
Oplage:
sep. 1921 (nr. 77): ca. 1.200
Prijzen:
ƒ1,00 p/j, losse nummers ƒ0,10;dec. 1920 (nr. 70): ƒ1,50 p/j, losse nummers ƒ0,15
jan. 1924 (11, nr. 1): ƒ2,00 p/j, losse nummers ƒ0,25
jan. 1946 (27, nr. 1): ƒ3,00 p/j
Foto's:
Tekeningen:
Redactie:
Hilbrandt Boschma: 1914-dec. 1948 (nr. 1-30, nr. 6/12)
Medewerkers:
Speciale nummers:
dec. 1948 (30, nr. 6/12): Terug tot de levende Christus
Bibliografische gegevens:
vanaf 1924 is het geraadpleegde exemplaar als boek gebonden zonder de (maandelijkse) schutbladen
Autopsie:
RUU: okt/nov. 1920-dec. 1933 (nr. 69-nr. 103)
jan. 1924-dec. 1940 (11, nr. 1-26, nr. 12)
feb. 1946-dec. 1948 (27, nr. 1-30, nr. 6/12)
nagenoeg compleet
PM: jan. 1919 (nr. 50)
de ontbrekende nummers (nr. 1-nr. 68) zijn niet gevonden
Achtergrond:
ChrSoc
Literatuur:
-
Vindplaats:
-