BNPP

Marimba Bovenbouw

Ondertitel:
Jeugdblad van de Mondiale Werkplaats, Amsterdam
okt. 1987 (38, nr. 2): Jeugdblad van de Mondiale Werkplaats Zeist
aug. 1990 (41, nr. 1): Jeugdblad voor mondiale vorming
zd 1993 (44, nr. 1): jeugdblad van de Mondiale Werkplaats Utrecht
Categorie:
IV/godsdienstig
Verschenen:
sep. 1987-mei 1991 (38, nr. 1-41, nr. 6) en zd 1993-zd 1997 (44, nr. 1-47, nr. 4)
Eigenaar:
Mondiale Werkplaats Amsterdam
okt. 1987 (38, nr. 2): Mondiale Werkplaats Zeist
zd 1993 (44, nr. 1): Mondiale Werkplaats Utrecht
Uitgever:
Mondiale Werkplaats Amsterdam
okt. 1987 (38, nr. 2): Mondiale Werkplaats Zeist
zd 1993 (44, nr. 1): Mondiale Werkplaats Utrecht
Drukker:
Van de Garde, Zaltbommel
aug. 1989 (40, nr. 1): Drukkerij Van de Ridder, Nijkerk
Plaats van Uitgave:
Amsterdam
okt. 1987 (38, nr. 2): Zeist
zd 1993 (44, nr. 1): Utrecht
Frequentie:
6x p/j
zd 1994 (45, nr. 1): 4x p/j
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
collectief abonnement ƒ 3,90 p/j, persoonlijk abonnement ƒ 10,00 p/j
nov. 1987 (38, nr. 3): ƒ 12,00 p/j
aug. 1988 (39, nr. 1): collectief abonnement ƒ 4,00 p/j, persoonlijk abonnement ƒ 8,00 p/j
1993 (44, nr. 1): collectief abonnement ƒ 5,50 p/j, persoonlijk abonnement ƒ 10,50 p/j;
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
C. van der Baan: sep. 1987-apr. 1990 (38, nr. 1-40, nr. 6)
Y. Stiel-Koch: sep. 1987-aug. 1989 (38, nr. 1-40, nr. 1) en zd 1993-zd 1995 (44, nr. 1-45, nr. 4)
Y.H. Stiel-Koch (eindredacteur): aug. 1989-mei 1991 (40, nr. 1-41, nr. 6)
J.E.G. Baars: sep. 1987-mei 1991 (38, nr. 1-41, nr. 6) en zd 1993-zd 1997 (44, nr. 1-47, nr. 4)
F. Rademaker-Boltjes: sep. 1987-apr. 1988 (38, nr. 1-38, nr. 6)
F. v.d. Veen: sep. 1987-jan. 1991 (38, nr. 1-41, nr. 4)
T. Heersink: sep. 1987-mei 1991 (38, nr. 1-41, nr. 6)
P. de Lange-Lunenborg: sep. 1987-mei 1991 (38, nr. 1-41, nr. 6) en zd 1993-zd 1995 (44, nr. 1-45, nr. 4)
W. IJtsma: sep. 1987-mrt. 1989 (38, nr. 1-39, nr. 5)
J.A.A. de Boer: aug. 1988-mei 1991 (39, nr. 1-41, nr. 6)
C. Bos: aug. 1988-apr. 1989 (39, nr. 1-39, nr. 6)
N. van Dijk-Steinfort: aug. 1988-aug. 1989 (39, nr. 1-40, nr. 1)
N.H. van Dijk-Steinfort (eindredacteur): aug. 1989-sep. 1990 (40, nr. 1-41, nr. 2)
T. van Slageren-Oost: aug. 1988-apr. 1989 (39, nr. 1-39, nr. 6)
R. Verschoor: aug. 1988-apr. 1989 (39, nr. 1-39, nr. 6) en zd 1993-zd 1997 (44, nr. 1-47, nr. 4)
R. Verschoor (eindredacteur): nov. 1990-mei 1991 (41, nr. 3-41, nr. 6)
H. Esajas: aug. 1989-mei 1991 (40, nr. 1-41, nr. 6)
S. Oosterbeek: okt. 1989-mei 1991 (40, nr. 2-41, nr. 6) en zd 1993-zd 1994 (44, nr. 1-44, nr. 6)
M.A. van Grafhorst: mrt. 1991-mei 1991 (41, nr. 5-41, nr. 6)
M.A. van Grafhorst (eindredacteur): zd 1993-zd 1997 (44, nr. 1-47, nr. 4)
G.J. Bos: zd 1993-zd 1997 (44, nr. 1-47, nr. 4)
M. Everhardus: zd 1993-zd 1996 (44, nr. 1-46, nr. 4)
C. Gerritsen: zd 1993-zd 1997 (44, nr. 1-47, nr. 4)
K. de Jong-van den Bosse: zd 1993-zd 1997 (44, nr. 1-47, nr. 4)
G. Schoutsen: zd 1993-zd 1994 (44, nr. 1-44, nr. 6)
J. Timmers-Wit: zd 1993-zd 1995 (44, nr. 1-45, nr. 4)
E. Frouws: zd 1993-zd 1997 (44, nr. 1-47, nr. 4)
J. Verkerk: zd 1994-zd 1997 (45, nr. 1-47, nr. 4)
J. Wit (einredacteur): zd 1995-zd 1997 (46, nr. 1-47, nr. 4)
J. Koopman (eindredacteur): zd 1995-zd 1997 (46, nr. 2-47, nr. 4)
Medewerkers:
H. Zaied: sep. 1987-nov. 1987 (38, nr. 1-38, nr. 3)
H. Blok: jan. 1988 (38, nr. 4)
W. Westerman: feb. 1988 (38, nr. 5)
F. Wartena: mrt. 1988 (38, nr. 6)
S. Jagesar: aug. 1988 (39, nr. 1)
Speciale nummers:
elk nummer heeft een eigen thema
Bibliografische gegevens:
vv Marimba Groot, sep. 1991-mei 1993 (42, nr. 1-43, nr. 6)
oi Marimba
na 1997 niet verder verschenen
de nummers van 1993 tot 1997 zijn niet gedateerd
Autopsie:
KUN: aug./sep. 1987-mei 1988 (38, nr. 1-38, nr. 6)
KB: mei 1988-mei 1991 (38, nr. 1-41, nr. 6)
zd 1993-zd 1997 (44, nr. 1-47, nr. 4)
Achtergrond:
NZR
Literatuur:
-
Vindplaats:
-