BNPP

Ons Knapenblad

Ondertitel:
orgaan van de bond van Nederlands Hervormde Knapenverenigingen op Gereformeerde Grondslag
Categorie:
IV/jeugdwerk
Verschenen:
1927-dec. 1963 (nr. 1-37, nr. 11)
niet verschenen jan. 1942-apr. 1946
Eigenaar:
Bond van Nederlands Hervormde Knapenverenigingen op Gereformeerde Grondslag
Uitgever:
Bond van Nederlands Hervormde Knapenverenigingen op Gereformeerde Grondslag
Drukker:
Plaats van Uitgave:
Amsterdam
Frequentie:
11x p/j
Omvang:
I
Formaat:
C
Oplage:
1946 (20, nr. 5) meldt dat de vooroorlogse oplage in de richting van 2.000 ging
Prijzen:
1946 (20, nr. 5): ƒ0,75 p/j
Foto's:
Tekeningen:
Redactie:
Z.H. de Groot: okt. 1952* (27, nr. 1*)
Z.H. de Groot (eindredacteur): nov. 1952-dec. 1961* (27, nr. 2-35, nr. 11*)
J. Timmerman: mei 1946-1 nov. 1946 (20, nr. 5-20, nr. 16)
Medewerkers:
Speciale nummers:
1946 (20, nr. 10 en 11): 25 jarig jubileum
Bibliografische gegevens:
va Zebra
Autopsie:
HDC: okt. 1952-sep. 1953 (27, nr. 1-27, nr. 11)
sep. 1954-dec. 1956 (28, nr. 11-30, nr. 11)
mrt. 1958 (32, nr. 3)
jan. 1960-dec. 1961 (34, nr. 1-35, nr. 11)
TUKOS: mei 1946-1 nov. 1946 (20, nr. 5-20, nr. 16)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
HGJB
Literatuur:
-
Vindplaats:
-