BNPP

Onze Eigen Krant

Ondertitel:
Maandblad voor Christelijke Scholen voor Basisonderwijs en Vervolgopleidingen
nov. 1987 (43, nr. 3): Jeugdblad voor Christelijke scholen voor Basisonderwijs en Vervolgopleidingen
aug./sep. 1991 (47, nr. 1): Jeugdmagazine voor het Christelijk onderwijs
Categorie:
II/jeugdblad
Verschenen:
zd 1946-apr. 2004 (1, nr. 1-59, nr. 5)
Eigenaar:
Uitgever:
mei 1950* (6, nr. 2*): Drukkerij De Vries, Siddeburen
apr. 1955 (10, nr. 3): Drukkerij De Vries, Delfzijl
later: Uitgevers fa De Vries, Delfzijl
jan. 1991 (47, nr. 1): Kok Educatief, Kampen
jan 1993 (48, nr. 6) Kok Jeugdtijdschriften, Kampen
Drukker:
mei 1950 (6, nr. 2): Drukkerij De Vries, Siddeburen
apr. 1955 (10, nr. 3): Drukkerij De Vries, Delfzijl
later: Uitgevers fa De Vries, Delfzijl
Plaats van Uitgave:
mei 1950 (6, nr. 2): Siddeburen
apr. 1955 (10, nr. 3): Delfzijl
jan. 1991 (47, nr. 1): Kampen
Frequentie:
11x p/j
1977 (32): 10 x p/j
later 5 x p/j
Omvang:
II
Formaat:
B
Oplage:
Prijzen:
jan. 1974 (29, nr. 6): ƒ5,00 p/j, losse nummers ƒ0,50
aug./sep. 1979 (35, nr. 1): ƒ7,90 p/j, knip- en verwerkingsblad ƒ1,90 p/j, losse nummers ƒ1,00, los knip- en verwerkingsblad ƒ0,40
aug. 1981 (37, nr. 1): ƒ9,50 p/j, losse nummers ƒ1,20
jan. 1991 (46, nr. 5): 1-5 abonnementen ƒ14,50 p/j, 6 of meer abonnementen ƒ12,60 p/j, knip- en verwerkingsblad ƒ2,10 p/j, losse nummers ƒ1,10 los knip- of verwerkingsblad ƒ0,50
jan. 1997 (52, nr. 4): ƒ17,50 p/j, vanaf 6 abonnementen aan één adres ƒ14,50 p/j
jan. 2001 (56, nr. 3): 1-5 abonnementen ƒ20,90 p/j, 6- 10 abonnementen ƒ17,90 p/j
meer dan 10 abonnementen ƒ15,90 p/j
jan. 2002 (57, nr. 3): 1-5 abonnementen €10,39 p/j
6 -10 abonnementen €9,03 p/j
meer dan 10 abonnementen €7,49 p/j
feb. 2006 (61, nr. 4): €14,95 p/j, losse nummers €2.75
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
L. Meyer: mei 1950*-sep. 1966 (6, nr. 2*-22, nr. 2)
J. Bulthuis: zd 1946-mrt. 1981 (1, nr. 1-36, nr. 7)
Tj. Schaafsma: zd 1945-mei 1986 (1, nr. 1-41, nr. 9)
E,. Kuyt (ook E. Kuijt): okt. 1981-apr. 2004 (37, nr. 2-59, nr. 5)
A. Holster: nov/dec. 1995-apr. 2004 (51, nr. 3-59, nr. 5)
J. Tjalsma: feb. 1984-apr. 2004 (39, nr. 6-59, nr. 5)
H.J. Keijzer: sep. 1995-apr. 2004 (51, nr. 1-59, nr. 5)
H.J. Keijzer (eindredacteur): aug./sep. 1991-juni 1995 (47, nr. 1-50, nr. 7)
H. Werkman: aug/sep. 1977-apr. 2004 (33, nr. 1-59, nr. 5)
F. van Houwelingen: sep. 1992-juni 1995 (48, nr. 1-50, nr. 7)
J. de Vries: juni 1994-sep. 1995 (49, nr. 8-51, nr. 1)
S. Huisman: sep. 1995-mei 1996 (51, nr. 1-51, nr. 7)
W.J. v. Haaster: okt. 1995-mei 1998 (51, nr. 2-53, nr. 5)
J. Versloot: okt. 1995-mei 1996 (51, nr. 2-51, nr. 7)
J. Werkman: sep. 1996-sep. 1996 ( 52, nr. 1-52, nr. 1)
S. Terpstra: mrt. 1967-apr. 2004 (22, nr. 8-59, nr. 5)
m.i.v. sep 1995 ( 51, nr. 1) is het colofon gewijzigd zodat een kernredactie vermeld wordt;de overigen, die hier als medewerkers worden gezien, worden auteurs genoemd
een en ander werkt zodanig verwarrend dat deze personen onder ‘redactie’ worden beschreven
Medewerkers:
H. Werkman: aug. 1971-juni 1977 (27, nr.1-32, nr. 11)
J. Tjalsma: okt. 1981-jan. 1984 (37, nr. 2-39, nr. 5)
K. Nolles: aug. 1971-juni 1976 (27, nr. 1-31, nr. 11)
E. Kuijt: aug/sep. 1977-aug./sep. 1981 (33, nr. 1-37, nr. 1)
N. van Loo: aug. 1971-juni 1982 (27, nr. 1-37, nr. 10)
W. Beelen: aug. 1972-juni 1973 (28, nr. 1-28, nr. 11)
J.G. Fidder: aug/sep. 1977-aug./sep. 1988 (33, nr. 1-44, nr. 1)
Velvis: aug/sep. 1977-aug./sep. 1988 (33, nr. 1-44, nr. 1)
J. Winters: aug. 1971-aug./sep. 1988 (27, nr. 1-44, nr. 1)
J. Kramer (illustrator): jan. 1974*-juni 1993 (29, nr. 6*-48, zn)
medewerkers worden niet meer vermeld vanaf okt. 1988 (44, nr. 2)
Speciale nummers:
sep. 1992 (48, nr. 1): Beatrix 12½ jaar Koningin
Bibliografische gegevens:
va Oek!
Autopsie:
HDC: aug. 1976-juni 1993 (32, nr. 1-48, zn)
ontbreekt: feb. 1977 (32, nr. 7)
apr.-mei 1977 (32, nr. 9,10)
1977/78 (33, nr. 7, 9-10)
1978/79 (34, nr. 1-6, 8, 10-11)
(35)
(36)
KB: jan. 1974-apr. 2004 (29, nr. 6-59, nr. 5)
ontbreekt: feb. 1974 (29, nr. 7);apr. 1977 (32, nr. 9)
mei 1977 (32, nr. 10)
1977/78
mrt. 1977 (33, nr. 7)
apr. 1978 (33, nr. 8)
mei 1978 (33, nr. 9)
juni 1978 (33, nr. 10)
UvA: mei 1950-juni 1980 (6, nr. 2-35, nr. 10)
ontbreekt: apr. 1966 (21, nr. 9)
okt. 1969-jan. 1970 en mrt. 1970 (25, nr. 3-6, 8)
sep. 1972 (28, nr. 2)
dec. 1974 (30, nr. 5)
okt. 1977 (33, nr. 2)
ontbreekt in totaal: 1946-apr. 1950 (1, nr. 1-6, nr. 1)
apr. 1966 (21, nr. 9)
okt. 1969-jan. 1970 en mrt. 1970 (25, nr. 3-6, 8)
sep. 1972 (28, nr. 2)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-