BNPP

Pantheon ‘35

Ondertitel:
Tijdschrift voor Marnix-gymnasiasten
okt. 1941 (7, nr. 2): Libellus menstruus discipulis gymnasii Marnicis
Categorie:
II/studentenblad
Verschenen:
sep. 1935-mei 1942 (1, nr. 1-7, nr. 8/9)
Eigenaar:
Uitgever:
Drukker:
1 okt. 1938 (4, nr. 1): Rotterdams Copieer Bureau, Rotterdam-Zuid
Plaats van Uitgave:
Rotterdam
Frequentie:
8-12 x p/j
Omvang:
I
Formaat:
B
Oplage:
Prijzen:
ƒ1,80 p/j
Foto's:
Tekeningen:
ja
Redactie:
M. Gielstra: 22 sep. 1936*-2 nov. 1937 (2, nr. 1*-3, nr. 3)
A. Kok: 22 sep. 1936*-2 nov. 1937 (2, nr. 1*-3, nr. 3)
K. Koen: 22 sep. 1936*-22 sep. 1936 (2, nr. 1*-2, nr. 1)
L. de Vrijer: 12 okt. 1937*-2 nov. 1937 (3, nr. 2*-3, nr. 3)
J. Kleyn van der Poll: 30 nov. 1937-1 okt. 1938 (3, nr. 4-4, nr. 1)
Th. Booij: 30 nov. 1937-1 okt. 1938 (3, nr. 4-4. nr.1)
Th. Booij: (hoofdredacteur): 1 nov. 1938-apr. 1939 (4, nr. 2-4, nr. 8)
T.J. Hagen: 30 nov. 1937-apr. 1939 (3, nr. 4-4, nr. 8)
G. den Otter (eindredacteur): 30 nov. 1937-1 okt. 1938 (3, nr. 4-4, nr. 1)
A. Kleyn van de Poll: 1 nov. 1938-15 jun. 1940 (4, nr. 2-5, nr. 7/8)
C. van Doren (hoofdredacteur): mei 1939-mei 1939* (4, nr. 9-4, nr. 9*)
G.Ch. Dupuis: mei 1939* (4, nr. 9*) en G.Ch. Dupuis (hoofdredacteur): 15 nov. 1939*-25 jun. 1941 (5, nr. 1*-6, nr. 9)
J. v.d. Berg: mei 1939-mei 1939* (4, nr. 9-4, nr. 9*)
J. Firet: 15 nov. 1939*-15 apr. 1940 (5, nr. 1*-5, nr. 6)
K. Derksen: 15 nov. 1939*-15 apr. 1940 (5, nr. 1*-5, nr. 6)
P. Landwehr: 20 jan. 1940-25 jun. 1941 (6, nr. 4-6, nr. 9)
J. A. Emmens jr.: 20 jan. 1940-25 jun. 1941 (6, nr. 4-6, nr. 9)
J.A. Emmens (hoofdredacteur): sep. 1941-mei 1942 (7, nr. 1-7, nr. 8/9)
J.J. Derksen: sep 1941-mei 1942 (7, nr. 1-7, nr. 8/9)
Medewerkers:
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
vermoedelijk is het blad na mei 1942 niet meer verschenen
Autopsie:
HDC: 22 sep. 1936 (2, nr. 1)
12 okt. 1937-mei 1939 (3, nr. 2-4, nr. 9)
15 nov. 1939-15 okt. 1940 (5, nr. 1-6, nr. 1)
15 dec. 1940-nov. 1941 (6, nr. 3-7, nr. 3)
jan. 1942-mei 1942 (7, nr. 5-7, nr. 8/9)
andere nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-