BNPP

Pinksterjeugd

Ondertitel:
officieel orgaan van de Nederlandse Pinksterjeugd
mei 1966 (2, nr. 4): maandblad voor de Nederlandse Pinksterjeugd
Categorie:
IV/jeugdwerk
Verschenen:
feb. 1965-feb. 1967 (1, nr. 1-3, nr. 1)
Eigenaar:
Nederlandse Pinksterjeugd Amsterdam
Uitgever:
Nederlandse Pinksterjeugd Amsterdam
Drukker:
Plaats van Uitgave:
Amsterdam
Frequentie:
1 x p/m
Omvang:
II
Formaat:
A
Oplage:
Prijzen:
ƒ5,00 p/j, losse nummers ƒ0,40, bij afname van 10 ex. ƒ0,35.
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
Ch. Sleebos: feb. 1965- feb. 1967 (1, nr. 1-3, nr. 1)
Medewerkers:
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
va: Jong en vrij,1967-1995
Autopsie:
HDC: feb. 1965 (1, nr. 1)
sep. 1965 (1, nr. 8)
mei 1966 (2, nr. 4)
jul. 1966- okt. 1966 (2, nr. 6-9)
geen andere vindplaatsen bekend
Achtergrond:
Pinkster
Literatuur:
-
Vindplaats:
-