BNPP

Veranderen en vernieuwen

Ondertitel:
dec. 1986 (6, nr. 4): Informatie-bulletin over kerkelijke herstructureringsprocessen
mrt. 1987 (7, nr. 1): Informatieblad over gemeenteopbouw-processen
Categorie:
III/organisatie
Verschenen:
apr. 1981-dec. 1990 (1, nr. 1-10, nr. 4)
Eigenaar:
Adviesgroep Gemeentestructuur van het deputaatschap Gemeenteopbouw
mei 1983 (3, nr. 2): Sectie Kerkelijke Organisatie en Voorzieningen van het deputaatschap Gemeenteopbouw
Uitgever:
Deputaatschap gemeenteopbouw van de Gereformeerde Kerken in Nederland, Sectie kerkelijke organisatie en voorzieningen, Leusden
Drukker:
stencilwerk
Plaats van Uitgave:
Leusden
Frequentie:
4x p/j
in 1981 3 nummers
Omvang:
I
feb. 1985 (5, nr. 1): II
Formaat:
B
Oplage:
500
jan. 1983 (3, nr. 1): 1.100
Prijzen:
gratis
mrt. 1987 (7, nr. 1): ƒ10,00 p/j
dec. 1990 (10, nr. 4): losse nummers ƒ8,50
Foto's:
Tekeningen:
nov. 1983 (3, nr. 4): Ja
Redactie:
J.B.G. Jonkers: apr. 1981-aug. 1982 (1, nr. 1-2, nr. 3)
A.L. Menkveld: apr. 1981-mei 1983 (1, nr. 1-3, nr. 2)
A.L. Menkveld-Vastenburg: sep. 1983-aug. 1984 (3, nr. 3-4, nr. 3)
P. Ytsma:apr. 1981-jan. 1983 (1, nr. 1-3, nr. 1),
P. Ytsma (eindredacteur): mei 1983-sep. 1985 (3, nr. 2-5, nr. 3)
W.H. Douma:mei 1983-nov. 1983 (3, nr. 2-3, nr. 4)
A. Fledderus: mei 1983-dec. 1990 (3, nr. 2-10, nr. 4)
F.H.J. Steenwinkel:mei 1983-sep. 1987 (3, nr. 2-7, nr. 3)
F.H. Veenhuizen: mei 1983-sep. 1988 (3, nr. 2-8, nr. 3)
M.J. Wattel: mei 1984-dec. 1990 (4, nr. 2-10, nr. 4)
A. Wilschut: mei 1984-mei 1988 (4, nr. 2-8, nr. 2)
W.M. Lonte: nov. 1984-dec. 1990 (4, nr. 4-10, nr. 4)
M.M. Meerburg: dec. 1985-sep. 1987 (5, nr. 4-7, nr. 3)
M.M. Meerburg (eindredacteur): dec. 1987-sep. 1989 (7, nr. 4-9, nr. 3)
L.A.A. Hacquebord: dec. 1986-sep. 1987 (6, nr. 4-7, nr. 3)
L.A.A. Haquebord (eindredacteur): dec. 1987-dec. 1990 (7, nr. 4-10, nr. 4)
J. Derks: dec. 1987-dec. 1990 (7, nr. 4-10, nr. 4)
E.J.P. Jansen: mrt. 1990-dec. 1990 (10, nr. 1-10, nr. 4)
J. Sorgdrager: dec. 1986-dec. 1990 (6, nr. 4-10, nr. 4)
Medewerkers:
in elk nummer zijn de auteurs van de artikelen vermeld
medewerkers die meerdere malen een bijdrage hebben geleverd: F.H.J. Steenwinkel: apr. 1981-jan. 1983 (1, nr. 1-3, nr. 1)
J.D. te Winkel: juli 1981-nov. 1982 (1, nr. 2-2, nr. 4)
H.J. Bavinck: juli 1981-juni 1990 (1, nr. 2-10, nr. 2)
J.J. Brinkman: sep. 1981-sep. 1986 (1, nr. 3-6, nr. 3)
P. Halma: jan. 1982-dec. 1989 (2, nr. 1-9, nr. 4)
J. Hollander: apr. 1982-sep. 1988 (2, nr. 2-8, nr. 3)
J.A. Keizer: aug. 1982-dec. 1987 (2, nr. 3-7, nr. 4)
L.J. Koffeman: nov. 1982-juni 1990 (2, nr. 4-10, nr. 2)
H.J. Verburg: nov. 1982-jan. 1983 (2, nr. 4-3, nr. 1)
H. Kuyk: mei 1983-dec. 1986 (3, nr. 2-6, nr. 4)
C. Kraan: aug. 1983-mei 1984 (3, nr. 3-4, nr. 2)
J.B.G. Jonkers: nov. 1983-sep. 1987 (3, nr. 4-7, nr. 3)
Sj.P. Zwaan: nov. 1984-mrt 1990 (4, nr. 4-10, nr. 1)
D. Tieleman: feb. 1985-mrt. 1990 (5, nr. 1-10, nr. 1)
J.J. de Lange: feb. 1985-dec. 1989 (5, nr. 1-9, nr. 4)
F.C. den Boer: feb. 1985-mrt. 1988 (5, nr. 1-8, nr. 1)
G. Dekker: mei 1985-dec. 1990 (5, nr. 2-10, nr. 4)
L. Werkman: mei 1985-dec. 1988 (5, nr. 2-8, nr. 4)
W.J. van der Kerk: sep. 1985-juni 1989 (5, nr. 3-9, nr. 2)
M. van Alphen: juni 1986-sep. 1989 (6, nr. 2-9, nr. 3)
H.G. Dane: dec. 1987-sep. 1988 (7, nr. 4-8, nr. 3)
B.H. Rootmensen: mrt. 1988-dec. 1990 (8, nr. 1-10, nr. 4)
Speciale nummers:
vanaf mei 1984 (4, nr. 2) heeft elk nummer een thema
Bibliografische gegevens:
niet verder verschenen
Autopsie:
TUKOS: apr. 1981-sep. 1990 (1, nr. 1-10, nr. 3)
ontbreekt: 1984 (4, nr. 1)
1988 (8, nr. 2)
1989 (9, nr. 1)
1990 (10, nr. 4)
HDC: aug. 1984-dec. 1990 (4, nr. 3-10, nr. 4)
KB: dec. 1986 (6, nr. 4)
sep. 1989-dec. 1990 (9, nr. 3-10, nr. 4)
Achtergrond:
GKN
Literatuur:
-
Vindplaats:
-