BNPP

Voor de lieve kleinen

Ondertitel:
Categorie:
II/jeugdblad
Verschenen:
1860-1925 (nr. 1-66, nr. 12)
Eigenaar:
H.C. Voorhoeve Jzn, ’s-Gravenhage
jan. 1916* (57, nr. 1*): J.N. Voorhoeve, ‘s-Gravenhage
Uitgever:
van den Briel, Rotterdam
1865 (6): W. Wenk, Rotterdam;1876 (17): H.C. Voorhoeve Jzn, ’s-Gravenhage
1901 (42): J.N. Voorhoeve, ’s-Gravenhage
Drukker:
jan. 1916* (57, nr. 1*): La Rivière en Voorhoeve, Zwolle
Plaats van Uitgave:
Rotterdam
1865: Rotterdam
1876: ´s-Gravenhage
Frequentie:
10 x p/j
1876: 1 x p/m
Omvang:
II
Formaat:
A
Oplage:
Prijzen:
ƒ0,60 p/j
1879: ƒ0,70 p/j
jan. 1916 (57, nr. 1): ƒ0,70 p/j
jan. 1917 (58, nr. 1): ƒ0,84 p/j
jan. 1922 (63, nr. 1): ƒ1,40 p/j, buitenland: ƒ2,00 p/j
Foto's:
Tekeningen:
ja (gravures)
Redactie:
Medewerkers:
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
va Voor de jeugd
Autopsie:
HDC: jan.1892-dec. 1925 (33, nr. 1-66, nr. 12)
ontbreekt: 1894 (35, nr. 6,9)
1895-1915 (36, nr. 1-56, nr. 12)
1916 (57, nr. 12)
1918-1921 (59, nr. 1-62, nr. 12)
1922 (63, nr. 2)
1923 (64, nr. 1)
1924 (64, nr. 1, 4, 6, 7, 12)
1925 (66, nr. 1, 2, 6, 7, 8)
UvA: 1907 (48)
mei 1912 (53 nr. 5)
okt. 1914 (55, nr. 10)
KB: feb. 1915 (56, nr. 2)
nov. 1907 (48, nr. 11)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
Rietveld, pg. 74, 75
Vindplaats:
-