BNPP

VSGB mededelingen

Ondertitel:
Verband van scholen van gereformeerde belijdenis
Categorie:
IV/instelling
Verschenen:
jan. 1976-heden = apr./mei 2000 (zj, nr. 1-25, nr. 2)
Eigenaar:
Verband van scholen van gereformeerde belijdenis
Uitgever:
Drukker:
stencilvorm
nov. 1998 (23, nr. 4): copieerwerk
Plaats van Uitgave:
Frequentie:
4x p/j
1979: 2x p/j
1981: 6x p/j
1993: 4x p/j
Omvang:
I
1981: II
1984: III
1993: II
Formaat:
A
Oplage:
Prijzen:
jan. 1984 (9, nr. 3): ƒ18,00 p/j
Foto's:
Tekeningen:
Redactie:
W. Tamminga: aug. 1988*-juni 1991* (13, nr. 3*-16, nr. 3*)
Medewerkers:
Speciale nummers:
apr. 1984 (9, nr. 2): themanummer: Chr. Onderwijs vandaag
Bibliografische gegevens:
Autopsie:
HDC: jan. 1976-dec. 1978 (zj, nr. 1-3, nr. 4)
juni 1979 (4, nr. 2)
dec. 1980 (5, nr. 2)
feb. 1981-sep. 1987 (6, nr. 1-12, nr. 4)
aug. 1988 (13, nr. 3)
feb. 1989 (14, nr. 1)
juni 1991 (16, nr. 3)
apr. 1993-apr/mei 2000 (18, nr. 2-25, nr. 2)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
Refo
Literatuur:
-
Vindplaats:
-