BNPP

De Wachter

Ondertitel:
maandblad voor Doopsgezinden in Zeeland
Categorie:
III/kerkblad
Verschenen:
juli 1929-okt. 1942 (1, nr. 1-14, nr. 3)
Eigenaar:
gezamenlijke Doopsgezinde Gemeenten in Zeeland (de gemeenten Aardenburg, Goes, Middelburg en Vlissingen)
Uitgever:
gezamenlijke Doopsgezinde Gemeenten in Zeeland (de gemeenten Aardenburg, Goes, Middelburg en Vlissingen)
Drukker:
stencil
juli 1932 (4, nr. 1): NV J.C. & W. Altorffer, Middelburg
jan. 1934 (5, nr. 6): Drukkerij Altorffer, Middelburg
Plaats van Uitgave:
Middelburg
Frequentie:
10 x p/j
Omvang:
I
Formaat:
C
juli 1940 (12, nr. 1): B
Oplage:
Prijzen:
vrijwillige bijdragen, richtprijs ƒ1,00 p/j
Foto's:
ja
Tekeningen:
ja
Redactie:
A.J. van den Ban: juli 1932*-sep. 1935 (4, nr. 1*-7, nr. 2)
A.J. Meerdink-van den Ban: okt. 1935-mei 1939 (7, nr. 3-10, nr. 10)
J. Koekebakker: juli 1932*-juli 1940 (4, nr. 1*-12, nr. 1)
A. Mulder: juli 1932*-dec. 1940 (4, nr. 1*-12, nr. 5)
M. de Boer: sep. 1939-okt. 1942 (11, nr. 3-14, nr. 3)
A.H.A. Bakker: nov. 1940-okt. 1942 (12, nr. 4-14, nr. 3)
M.J. Nolthenius: juni 1942-okt. 1942 (13, nr. 10-14, nr. 3)
Medewerkers:
L. Ahn en plaatselijke medewerkers
Speciale nummers:
21 juli 1940 (12, nr. 1): extra nummer: Afscheid van het ambt door ds. J. Koekebakker, uitgesproken in de Doopsgezinde kerk te Middelburg op 21 juli 1940
Bibliografische gegevens:
vermoedelijk niet verder verschenen
Autopsie:
PBZ: mei 1938-dec. 1940 (9, nr. 10-12, nr. 5)
ontbreekt: okt 1938 (10, nr. 3)
nov. 1938 (10, nr. 4)
apr. 1939 (10, nr. 9)
apr. 1940 (11, nr. 9)
mei 1940 (11, nr. 10)
UvA: juli 1932-okt. 1942 (4, nr. 1-14, nr. 3)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
Dpsgez
Literatuur:
-
Vindplaats:
-