BNPP

Wekstemmen

Ondertitel:
voor Kerk en Volk
Categorie:
III/opinie
Verschenen:
18 mei 1906-3 mrt. 1911* (1, nr. 1-5, nr. 251*)
Eigenaar:
Uitgever:
L. Masselink, Utrecht
Drukker:
Drukkerij Masselink, Utrecht
Plaats van Uitgave:
Utrecht
Frequentie:
1 x p/w
Omvang:
III
Formaat:
C
7 okt. 1910* (5, nr.230*): D
Oplage:
Prijzen:
ƒ1,60 p/j
7 okt. 1910* (5, nr. 230*): ƒ1,30 p/j
Foto's:
Tekeningen:
Redactie:
A. Troelstra: 18 mei 1906-3 mrt. 1911* (1, nr. 1-5, nr. 251*)
H.C. Briët: 18 mei 1906-3 mrt. 1911* (1, nr. 1-5, nr. 251*)
Medewerkers:
van Popta: 7 okt. 1910*-3 mrt. 1911* (5, nr. 230*-5, nr. 251*)
Joh. Laurense: 7 okt. 1910*-3 mrt. 1911* (5, nr. 230*-5, nr. 251*)
A.B. te Winkel: 7 okt. 1910*-3 mrt. 1911* (5, nr. 230*-5, nr. 251*)
J.C. Homoet: 7 okt. 1910*-3 mrt. 1911* (5, nr. 230*-5, nr. 251*)
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
Autopsie:
HDC: 18 mei 1906 (1, nr. 1)
7 okt. 1910 (5, nr.230)
3 mrt. 1911 (5, nr. 251)
PM: 18 mei 1906 (1, nr. 1)
8 juni 1906 (1, nr. 4)
8 nov. 1906 (2, nr. 78)
1 okt. 1909 (4, nr. 177)
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-