BNPP

Berichten der Vereeniging tot uitbreiding van het Evangelie in Egypte; mei 1952 (nr. 2): Berichten der Vereniging tot uitbreiding van het Evangelie in Egypte

Ondertitel:
Marcus XVI:15 – Jesaja XIX:21,22
Categorie:
III/zending
Verschenen:
juli 1889-okt. 1987 (nr. 1-zj, zn)
Eigenaar:
Vereeniging tot uitbreiding van het Evangelie in Egypte, Ermelo
mei 1952 (nr. 2): Vereniging tot uitbreiding van het Evangelie in Egypte, Ermelo
Uitgever:
Vereeniging tot uitbreiding van het Evangelie in Egypte, Ermelo
mei 1952 (nr. 2): Vereniging tot uitbreiding van het Evangelie in Egypte, Ermelo
Drukker:
-
Plaats van Uitgave:
Ermelo
Frequentie:
6 x p/j
feb. 1951 (nr. 1)*: 4 x p/j
1960: 3 x p/j
1984: 2 x p/j
Omvang:
II
1960: I
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
gratis voor leden
Foto's:
na 1939
Tekeningen:
-
Redactie:
tot 1985 geen namen van redactieleden vermeld
W.J. Blankhart-van Stein Callenfels: 1985-okt. 1987
A. de Haan: 1985-okt. 1987
L. Osinga (eindredacteur): 1985-okt. 1987
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
-
Bibliografische gegevens:
va Berichten van kerk en zending in Egypte
in 1893 begint een nieuwe serie
vanaf 1946 wordt geen jaargangnummer meer vermeld
Autopsie:
HKI: juli 1889-mei 1892 (1, nr. 1-3, nr. 6)
mrt. 1893-nov. 1941 (NS1, nr. 1-NS49, nr. 4)
juni 1946 (nr. 1)-okt. 1987
ontbreekt: 1946, nr. 2-4
1947-1950
1953, nr. 1
1954, nr. 1, 2, 4
1955, nr. 1, 2
1956, nr. 3
1957, nr. 2, 3, 4
1958, nr. 2, 3, 4
1960
1963, nr. 2
1970, nr. 3
1971, nr. 1, 3
1972, nr. 2, 3
1973, nr. 1, 2
1974, nr, 2, 3
1975-1977
1979-1982
1983, nr. 1, 2
1984, nr. 2
RUU: nov. 1892 (4, nr. 3)
mrt. 1947 (nr. 3)
sep. 1956 (nr. 3)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-