BNPP

Bibliotheek “Overjarig Koren”

Ondertitel:
-
Categorie:
III/meditatie
Verschenen:
mei 1923-heden= okt. 2006 (nr. 1-81, nr. 6)
Eigenaar:
Mazijk’s Uitgeversbureau, Rotterdam
nov. 1935 (13, nr. 7): Romijn & Van der Hoff, Gorinchem
1997 (75): De Schatkamer, Rumpt
Uitgever:
Mazijk’s Uitgeversbureau, Rotterdam
nov. 1935 (13, nr. 7): Romijn & Van der Hoff, Gorinchem
1997 (75): De Schatkamer, Rumpt
Drukker:
-
Plaats van Uitgave:
Rotterdam
nov. 1935 (13, nr. 7): Gorinchem
1997 (75): Rumpt
Frequentie:
12 x p/j
Omvang:
III/IV
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
1927/1928 (5): ƒ 2,00 p/j, buitenland ƒ 2,50 p/j
mei 2000 (75, nr. 1): ƒ 33,50 p/j, losse nummers ƒ 3,75
jan 2002 (76, nr. 9): € 15,20 p/j, losse nummers € 1,70
juni 2004 (79, nr. 2): € 15,95 p/j, losse nummers € 1,50
Foto's:
-
Tekeningen:
-
Redactie:
-
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
iedere uitgave heeft een schrijver en een titel
Bibliografische gegevens:
reeks regelmatig en gedateerd verschijnende brochures die als periodiek te beschouwen is;
Autopsie:
RUU: 1926/27 (4, nr. 1-6)
1927/28 (5, nr. 7-12)
1930/31 (8, nr. 3, 10)
nov. 1935 (13, nr. 7)
sep. 1938 (16, nr. 5)
1939/40 (17, nr. 1-3, 5-12)
1940/41 (18, nr. 2-12)
1941/42 (19, nr. 1-3, 5-12)
1942/43 (20, nr. 1, 2, 4-8)
1946/47 (21, nr. 1-12)
1947/48 (22, nr. 1-12)
1948/49 (23, nr. 1-6, 8-12)
1949/50 (24, nr. 1-8)
HDC: juli/aug. 1977 (52, nr. 3/4)
mei 1981 (56, nr. 1)
juni 1982 (57, nr. 2)
feb. 1986 (60, nr. 10)
KB: mei 2000-oktober 2006 (75, nr. 1-81, nr. 6)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
Refo
Literatuur:
-
Vindplaats:
-