BNPP

Bijblad bij de Berichten van Eltheto

Ondertitel:
Categorie:
III/zending
Verschenen:
1896-1908 (50, nr. 1-62, nr. 17)
Eigenaar:
Utrechtsch Studenten-Zendingsgezelschap Eltheto He Basileia Sou
Uitgever:
C.H.E. Breijer, Utrecht
1899: P. den Boer, Utrecht
Drukker:
“Utrechtsche Drukkerij” P. den Boer, Utrecht
1897: Stoomdruk P. den Boer, Utrecht
1899: Stoomdrukkerij P. den Boer, Utrecht
Plaats van Uitgave:
Utrecht
Frequentie:
1 x p/w (niet in de academische vakanties)
Omvang:
II
Formaat:
B
Oplage:
Prijzen:
waarschijnlijk begrepen in de abonnementsprijs van de Berichten
Foto's:
Tekeningen:
Redactie:
gelijk aan die van de Berichten van Eltheto: H.W. Creutzberg: 1898 (52)
K.G.F. Steller: 1898 (52)
T.J. Jansen Schoonhoven: 1898 (52)
T.J. Jansen Schoonhoven(hoofdredacteur): 1899-1900 (53-54)
P.J. Steinz: 1898-1900 (52-54)
J.A.L. Hovy: 1898-1900 (52-54)
H.W. Bleeker: 1899-1900 (53-54)
E. Raams: 1899-1900 (53-54)
J.Henzel: 1900-1901 (54-55)
J.L.A. Martens van Sevenhoven (hoofdredacteur): 1901 (55)
W.A. Noest jr: 1901-1902 (55-56)
P. Blaauw: 1901-29 jan.1903 (55-57, nr.7)
H.A.C. Snethlage: 1901-1902 (55- 56)
H.A.C. Snethlage (hoofdredacteur): 29 jan.1903-13 mrt. 1903 (57, nr. 1-57 nr.7)
H. de Bie jr: 1901-1902 (55-56)
T. Kloosterman: 29 jan. 1903-13 mrt. 1903 (57, nr. 1-57 nr.7)
P. Zandt(hoofdredacteur): 19 mrt. 1903-16 mrt. 1905 (57-59 nr.8)
J.W. Tonsbeek: 19 mrt. 1903-17 aug. 1905 (57-59 nr.18)
M. Haveman: 7 mei 1903-12 mei 1904 (57, nr. 8-58 nr.12)
D.E. Boeke: 18 juni 1903-16 mrt. 1905 (57, nr. 17-59 nr.8)
D. Th. Kech: 18 juni 1903-18 aug. 1904 (57, nr. 17-58 nr.17)
J.A. Vorderhake(ook J.H. Vor der Hake): 19 mei 1904-7 juni 1906 (58, nr. 13-60 nr. 16)
A.B. te Winkel: 19 mei 1904-19 okt. 1905 (58, nr. 13-59 nr. 23)
O. Norel: 25 mei 1905-5 apr. 1906 (59, nr. 14-60 nr. 11)
J.W. Tonsbeek (hoofdredacteur): 21 sep 1905-7 juni 1906 (59, nr. 19-60 nr. 16)
H.P. Coster: 26 okt 1905-okt 1906 (59, nr. 24-60 nr. 20)
G.H. van Senden: 22 feb. 1906-31 mei 1906 (60, nr. 5-60 nr.15) en 18 okt. 1906-25 okt 1906 (60, nr. 21-60 nr. 22)
G.H. van Senden (hoofdredacteur): 1 nov. 1906-19 mrt 1908 (60, nr. 23-62, nr. 9)
C. Gerlings: 24 mei 1906-11 okt. 1906 (60, nr. 14-60, nr. 20)
C. Gerlings (secretaris): 18 okt. 1906-19 mrt. 1908 (60, nr. 21-62, nr. 9)
P.J. de Jong: 24 mei 1906-5 dec. 1907 (60, nr. 14-61, nr. 29)
A.H. Wefers Bettink: 18 okt. 1906-5 dec. 1907 (60, nr. 21-61, nr. 29)
A. Hijmans: 23 jan. 1908-19 mrt 1908 (62, nr. 1-62, nr. 9)
H. Wagenvoort jr.: 23 jan. 1908-19 mrt 1908 (62, nr. 1-62, nr. 9)
De hoofdredactie der NCSV: Ph.J. Hoedemaker: 29 jan. 1903-11 feb. 1904 (57, nr. 1-58, nr. 3)
C. Kroon Azn:: 29 jan. 1903-26 feb. 1903 (57, nr. 1-57, nr. 5)
R. van Woelderen:: 29 jan. 1903-1 okt. 1903 (57, nr. 1-57, nr. 21)
P.Samson: 5 mrt. 1903-1 dec. 1904 (57, nr. 6-58, nr. 28)
J.J.L. Middendorp:: 8 okt.1903-5 apr.1906 (57, nr. 22-60, nr. 11)
S.J. de Hoest: 18 feb. 1904-24 nov. 1904 (58, nr. 4-58, nr. 27)
J.G.W. Goedhard: 22 sep. 1904-5 apr. 1906 (58, nr. 18-60, nr. 11)
H.T. Oberman: 22 sep. 1904-5 apr. 1906 (58, nr. 18-60, nr. 11)
P. Stegenga Azn: 24 mei 1906-13 feb. 1908 (60, nr. 14-62, nr. 4)
A.R. de Jong: 1 nov. 1906-19 mrt. 1908 (60, nr. 23-62, nr. 9)
J.L. Snethlage: 20 feb. 1908-19 mrt. 1908 (62, nr. 5-62 nr. 9)
Medewerkers:
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
vanaf 1908 (62, nr. 10): Bijblad van Eltheto Hè Basileia Sou, orgaan der N.C.S.V.
de bijbladen zijn in het algemeen gebundeld bij de Berichten
Autopsie:
RUU: 1896-1908 (50, nr. 1-62, nr. 17)
ontbreekt: 1897 (51, nr. 1)
1901 (54, nr. 13, 14)
1905 (59, nr. 1, 4)
1907 (61, nr. 17, 28)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
NCSV
Literatuur:
-
Vindplaats:
-