BNPP

het blijvende Woord

Ondertitel:
prekenserie
Categorie:
III/meditatie
Verschenen:
1973-heden=1995 (1-23)
Eigenaar:
Uitgever:
Drukker:
Plaats van Uitgave:
Zwolle
Frequentie:
24 x p/j
Omvang:
III
Formaat:
B
Oplage:
Prijzen:
ƒ25,00 p/j
1974 (2): ƒ30,00 p/j
1976 (4): ƒ35,00 p/j
Foto's:
Tekeningen:
Redactie:
G. Janssen: 1973-1988* (1-16*)
Z.G. Van Oene: 1973-1995* (1-23*)
J.C. Schaeffer: 1989-1995*(17-23*)
Medewerkers:
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
Autopsie:
HDC: 1973 (1, nr. 1, 2, 5, 6, 9, 13, 14, 21-24
1974 (2, nr. 15-18, 21-24)
1975 (3, nr. 7)
1976 (4, nr. 11)
1977 (5, nr. 5-16, 21-24)
1978, (6, nr. 1-8, 13-16, 21-24)
1979 (7, nr.21)
1980 (8, nr. 13-16)
1981 (9, nr. 1-4, 9-12, 17-20
1982 (10)
1983 (11)
1984 (12, nr.1-15)
1985 (13, nr.13-18)
1989 (17, nr. 1-12, 19-24)
1990 (18, nr. 7-24)
1991 (19, nr. 7-24)
1992 (20)
1993 (21, nr. 7-12, 19-24)
1995 (23, nr. 19-24)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
NGK
Literatuur:
-
Vindplaats:
-