BNPP

Bulletin

Ondertitel:
Nederlandse Studenten Zendingscommissie
feb. 1961: Studenten Zendingscommissie
Categorie:
III/zending
Verschenen:
dec. 1952-feb. 1968 (1, nr. 1-16, nr. 4)
Eigenaar:
Studenten Zendingscommissie, Amsterdam
Uitgever:
Studenten Zendingscommissie, Amsterdam
Drukker:
gestencild
Plaats van Uitgave:
Amsterdam
Frequentie:
4 x p/j
Omvang:
I
Formaat:
A
Oplage:
Prijzen:
gratis
Foto's:
Tekeningen:
Redactie:
Studenten Zendingscommissie: dec. 1952-feb. 1968 (I, nr. 1-XVI, nr. 4)
Medewerkers:
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
oi De Heerbaan
Autopsie:
HKI: dec. 1953 (2, nr. 1)
sep. 1957 (5, nr. 4)
nov. 1960-feb. 1968 (8, nr. 1-16, nr. 4)
VUA: feb. 1958
juni 1958
er zijn geen andere nummers gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-