BNPP

Bulletin of the Bezan Club

Ondertitel:
-
Categorie:
III/wetenschap
Verschenen:
1925-1937 (1-12)
Eigenaar:
Bezan Club Leyden
Uitgever:
Bezan Club Leyden, Leiden
Drukker:
E.J. Brill, Leyden
Plaats van Uitgave:
Leiden
Frequentie:
1 of 2 x p/j
Omvang:
I/II
Formaat:
B
Oplage:
-
Prijzen:
-
Foto's:
-
Tekeningen:
-
Redactie:
-
Medewerkers:
-
Speciale nummers:
nr. 11 (mei 1936) bevat index met betrekking tot de edities 1-10
Bibliografische gegevens:
niet verder verschenen
Autopsie:
RUL: 1925 (nr. 1)
1926 (nr. 2, 3)
1927 (nr. 4)
1928 (nr. 5)
1929 (nr. 6, 7)
1930 (nr. 8)
1931 (nr. 9)
1932 (nr. 10)
1936 (nr. 11)
1937 (nr. 12)
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-