BNPP

Contact

Ondertitel:
maandblad van de Evangelisch-Lutherse Gemeente in Rotterdam
Categorie:
III/kerkblad
Verschenen:
1953-heden=1992 (1, nr. 1-40, nr. 6)
Eigenaar:
Evangelisch-Lutherse gemeente in Rotterdam
Uitgever:
Evangelisch-Lutherse gemeente in Rotterdam
Drukker:
Plaats van Uitgave:
Rotterdam
Frequentie:
1xp/m
Omvang:
I
Formaat:
D
jan. 1974* (22, nr. 1*): C
Oplage:
Prijzen:
jan. 1974*(22, nr. 1*): ƒ6.50 p/j
okt. 1979(27, nr. 10): ƒ14.50 p/j
juni 1984(32, nr. 6): ƒ19.50 p/j
nadien geen vermelding van prijzen meer
Foto's:
Tekeningen:
–ja
Redactie:
O.H. Th. Martens: dec. 1989-juni 1992* (37, nr. 12-40, nr. 6*)
J.F. Riet: jan. 1990-mei 1990 (38, nr.1-38, nr.5)
D.H. Everaarts: apr. 1981-okt./nov. 1989 (29, nr. 4-37, nr. 10/11)
K. Berveling:jan. 1974-mrt 1981 (22, nr. 1-29, nr. 3)
Medewerkers:
L.Arendsen: dec. 1985-jan. 1986(33, nr. 12-34, nr.1)
P. v.d. Boom: dec. 1985-jan. 1986(33, nr. 12-34, nr.1)
F. Everaarts: dec. 1985-jan. 1986(33, nr. 12-34, nr.1)
T.J. Everaarts-Bilyam: dec. 1985-jan. 1986(33, nr. 12-34, nr.1)
J.B. Val: jan. 1986-jan. 1986(34, nr.1-34, nr.1)
H.P. Vink-Roosch: jan 1986-jan. 1986 (34, nr. 1-34, nr.1)
D. Meijer: dec. 1985-dec. 1985 (33, nr. 12-33, nr.12)
J.J.H. Stap: dec. 1985-dec. 1985 (33, nr. 12-33, nr. 12)
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
Autopsie:
KB: jan. 1974-heden=juni 1992 (22, nr. 1-40, nr. 6)
ontbreekt: dec. 1974-nov. 1977 (22, nr. 12-25, nr. 11)
jan. 1983 (31, nr. 1)
jan. 1988 (36, nr. 1)
feb. 1988 (36, nr. 2)
apr. 1988 (36, nr. 4)
nov. 1988 (36, nr. 11)
dec. 1988 (36, nr. 12)
feb. 1989 (37, nr. 2)
juni/juli 1989 (37, nr. 6/7)
mrt. 1990 (38, nr. 3)
juni1990-dec. 1990 (38, nr. 6-38, nr. 12)
jan. 1991-feb. 1991 (39, nr. 1-39, nr. 2)
mei 1991 (39, nr. 5)
dec. 1991 (39, nr. 12)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
ELK
Literatuur:
-
Vindplaats:
-