BNPP

Even bijpraten

Ondertitel:
1990 (23, nr. 5): Contactorgaan Stichting Elisabethbode
Categorie:
III/instelling
Verschenen:
jan. 1969-heden=jan/feb. 1996 (1, nr. 1-28, nr. 1)
Eigenaar:
Stichting Elisabethbode
1975 (7, nr. 3): Stichting Elisabethbode, Lochem
juni 1993 (25, nr. 3): Stichting Elisabethbode, Ruurlo
Uitgever:
Stichting Elisabethbode
1975 (7, nr. 3): Stichting Elisabethbode, Lochem
juni 1993 (25, nr. 3): Stichting Elisabethbode, Ruurlo
Drukker:
Plaats van Uitgave:

1975 (7, nr. 3): Lochem
juni 1993 (25, nr. 3): Ruurlo
Frequentie:
1975 (7, nr. 3): 4 x p/j
1990: 5 x p/j
1996: 4 x p/j
Omvang:
I
Formaat:
A
Oplage:
Prijzen:
Foto's:
vanaf juni 1993 (25, nr. 3): –
Tekeningen:
vanaf juni 1993 (25, nr. 3): incidenteel
Redactie:
Medewerkers:
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
Autopsie:
HDC: zd 1975 (7, nr. 3, 4)
zd 1978 (10, nr. 1, 4)
zd 1986 (18, nr. 1, 3)
zd 1987 (19, nr. 4)
zd 1990 (23, nr. 5)
1993 (25, nr. 3, 6)
jan./feb. 1994-jan./feb. 1995 (26, nr. 1-27, nr. 1)
mei/juni/juli/aug. 1995- sep./okt. 1995 (27, nr. 3, 4, 5)
jan./feb. 1996 (28, nr. 1)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
-
Literatuur:
-
Vindplaats:
-