BNPP

Gereformeerde Kerkbode

Ondertitel:
voor de Hoeksche Waard en IJsselmonde
Categorie:
III/kerkblad
Verschenen:
1932-4 feb. 1939* (1-8, nr. 5*)
Eigenaar:
Gereformeerde Kerken in Hoeksche Waard en IJselmonde
Uitgever:
N.H. Dekkers, Dordrecht
Drukker:
Drukkerij N.H. Dekkers, Dordrecht
Plaats van Uitgave:
Dordrecht
Frequentie:
1x p/w
Omvang:
II
Formaat:
D
Oplage:
Prijzen:
ƒ2,50 p/j
Foto's:

15 jan. 1938 (7, nr. 3)
Tekeningen:
Redactie:
Joh. de Boer: 23 sep. 1933*-4 feb. 1939* (2, nr. 39*-8, nr. 5*)
R. Brouwer: 23 sep. 1933*-16 dec. 1933* (2, nr. 39*-2, nr. 51*)
N.J.A. van Exel (eindredacteur): 23 sep. 1933*-10 apr. 1937* (2, nr. 39*-6, nr. 15*)
T. Fossen: 23 sep. 1933*-4 feb. 1939* (2, nr. 39*-8, nr. 5*)
I. Hamming: 23 sep. 1933*-4 feb. 1939* (2, nr. 39*-8, nr. 5*)
H.J. Kampherbeek: 23 sep. 1933*-4 feb. 1939* (2, nr. 39*-8, nr. 5*)
W.F.C. van Helsdingen: 9 nov. 1935-4 feb. 1939* (4, nr. 45-8, nr. 5*)
E. Mobach: 23 sep. 1933*-4 feb. 1939* (2, nr. 39*-8, nr. 5*)
D.Pol: 23 sep. 1933*-10 apr. 1937* (2, nr. 39*-6, nr. 15*)
F.J.B. Schiebaan: 9 mrt. 1935-4 feb. 1939* (4, nr. 10-8, nr. 5*)
A. Schippers: 11 juli 1936-4 feb. 1939* (5, nr. 28-8, nr. 5*)
J. Snoek: 23 sep. 1933*-10 apr. 1937* (2, nr. 39*-6, nr. 15*)
J.M. Spier: 23 sep. 1933*-10 apr. 1937* (2, nr. 39*-6, nr. 15*)
H. Volten: 23 sep. 1933*-9 mei. 1936 (2, nr. 39*-5, nr. 19)
B. Wentsel: 23 sep. 1933*-4 feb. 1939* (2, nr. 39*-8, nr. 5*)
D. Warnink: 19 dec. 1936-4 feb. 1939* (5, nr. 51-8, nr. 5*)
D.S.A. Hagenbeek: 5 mrt. 1938-4 feb. 1939* (7, nr. 10-8, nr. 5*)
J. Lafeber: 5 mrt. 1938-4 feb. 1939* (7, nr. 10-8, nr. 5*)
J.M. Spier (eindredacteur): 25 sep. 1937*-4 feb. 1939* (6, nr. 39*-8, nr. 5*)
Medewerkers:
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
onbekend of het blad langer is verschenen
Autopsie:
HDC: 20 feb. 1937-10 apr. 1937 (6, nr. 8-6, nr. 15)
5 mrt. 1938-2 apr. 1938 (7, nr. 10-7, nr. 14)
ontbreekt: 20 mrt. 1937 (6, nr. 13)
TUKOS: 23 sep. 1933-16 dec. 1933 (2, nr. 39-2, nr. 51)
28 apr. 1934-21 juli 1934 (3, nr. 17-3, nr. 29)
8 dec. 1934-18 feb. 1937 (3, nr. 49-6, nr. 7)
25 sep. 1937-16 okt. 1937 (6, nr. 39-6, nr. 42)
8 jan. 1938-15 jan. 1938 (7, nr. 2-7, nr. 3)
7 jan. 1939-4 feb. 1939 (8, nr. 1-8, nr. 5)
ontbreekt in totaal: 1932 (1)
1933 (2, nr. 1-38, 52)
1934 (3, nr. 1-16, 30-48)
1936 (5, nr. 49, 50)
1937 (6, nr. 8-38, 43-52)
1938 (7, nr. 1, 4-52)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
GKN
Literatuur:
-
Vindplaats:
-