BNPP

Hervormd Haarlem

Ondertitel:
veertiendaags Kerkblad voor de Hervormde Gemeenten Haarlem en Haarlem-Schoten
Categorie:
III/kerkblad
Verschenen:
jan. 1972-1979* (1, nr. 1-8, nr. 16*)
Eigenaar:
Stichting Kerkblad Hervormd Haarlem, Haarlem
Uitgever:
Uitgeverij J.C. Willemsen, Amersfoort
Drukker:
Plaats van Uitgave:
Amersfoort
Frequentie:
1x p/2w
Omvang:
II
Formaat:
C
Oplage:
Prijzen:
13 juli 1973* (2, nr. 13*): ƒ12,00 p/j
21 mrt. 1975 (4, nr. 6): ƒ13,00 p/j
24 aug. 1979* (8, nr. 16*): ƒ16,00 p/j
Foto's:
ja
Tekeningen:
Redactie:
F.H. Geursen: 13 juli 1973*-24 aug. 1979* (2, nr. 13-8, nr. 16)
C. de Gooijer: 13 juli 1973*-24 aug. 1979* (2, nr. 13*-8, nr. 16*)
Medewerkers:
Speciale nummers:
Bibliografische gegevens:
Autopsie:
HDC: 13 juli 1973-27 juli 1973 (2, nr. 13-2, nr. 14)
7 sep. 1973-21 sep. 1973 (2, nr. 16-2, nr. 17)
2 nov. 1973 (2, nr. 20)
29 mrt. 1974 (3, nr. 7)
19 juli 1974-23 aug. 1974 (3, nr. 14-3, nr. 16)
20 sep. 1974-18 okt. 1974 (3 nr. 18-3, nr. 20)
7 feb. 1975-16 mei 1975 (4, nr. 3-4, nr. 10)
13 juni 1975 (4, nr. 12)
13 feb. 1976 (5, nr. 3)
23 apr. 1976 (5, nr. 8)
7 mei 1976 (5, nr. 9)
21 mei 1976 (5, nr. 10)
18 juni 1976 (5, nr. 12)
20 aug. 1976-22 okt. 1976 (5, nr. 16-5, nr. 20)
24 aug. 1979 (8, nr. 16)
de ontbrekende nummers zijn niet gevonden
Achtergrond:
NHK
Literatuur:
-
Vindplaats:
-